18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – FC Emmen voorspelling – wedden, quotes en tip 1 februari 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Feyenoord – FC Emmen, Eredivisie
Aanvang: Zaterdag 1 februari 2020, 19.45 uur
Beste wedtip: Winst Feyenoord, handicap -1
Bookmaker: Toto
Quote: 1.60

Feyenoord is opgeklommen tot de derde plek in de Eredivisie en moet deze zien te behouden. De volgende wedstrijd is tegen FC Emmen, dat op de twaalfde plek staat in de Nederlandse competitie. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Feyenoord – FC Emmen.

Op de goede weg

Feyenoord doet het goed onder leiding van Dick Advocaat, want de club is opgeklommen naar de derde plek. Het zag er aan het begin van het seizoen nog niet naar uit, maar de Rotterdammers hebben een goede kans om volgend jaar weer Europees voetbal te spelen. De concurrentie rond die derde plaats is groot, want Willem II staat vierde met een gelijk aantal punten en PSV heeft één punt minder op de vijfde plaats.
De Rotterdamse club is inmiddels negen wedstrijden ongeslagen in de Eredivisie, dus met de vorm zit het wel goed. In deze duels kwam het ook nog eens sterke tegenstanders als PSV, Utrecht en Vitesse tegen. Eerder deze week schopte Feyenoord het ook weer een ronde verder in de KNVB Beker door het restant van de gestaakte wedstrijd tegen Fortuna Sittard te winnen.

Goede start van het nieuwe jaar

FC Emmen is erg goed begonnen aan 2020, want het won tot nu toe twee keer en speelde één keer gelijk. Aan het begin van het jaar oefende de Eredivisionist tegen het Duitse Mainz en die wedstrijd werd knap met 2-3 gewonnen. In de Nederlandse competitie won Emmen met 1-0 van Heracles en speelde het met 1-1 gelijk tegen Vitesse. De bookmakers verwachten zaterdag een minder goed resultaat, want een overwinning van Emmen heeft een quote van 9.60.
Door het goede begin aan de tweede seizoenshelft staat Emmen nu met 22 punten op de twaalfde plek. Hiermee staat de club vier punten boven de streep van de nacompetitie, want PEC Zwolle staat zestiende met achttien punten.

Blessures lijken mee te vallen

Feyenoord speelde dus eerder deze week al een wedstrijd en hierin vielen er twee spelers uit, namelijk Nicolai Jørgensen en Orkun Kökcü. Dick Advocaat vertelde na de wedstrijd dat beide blessures wel mee leken te vallen. Nu blijkt dat Köckü niet mee zal doen tegen Emmen, maar dat Jørgensen wel in actie komt. Bij FC Emmen zit Anco Jansen weer bij de wedstrijdselectie na een tijd van afwezigheid.

Nieuwe spelers aangetrokken

De Rotterdammers hebben nieuwe spelers binnengehaald en één daarvan gaat ook al gelijk zijn eerste minuten maken. Dick Advocaat vertelde op een persconferentie dat Oguzhan Özyakup tegen Emmen al gaat spelen door de blessure van Köckü. Róbert Bozenik is ook nieuw bij Feyenoord, maar hij moet nog genoegen nemen met een plek op de bank.
FC Emmen heeft zich ook versterkt met nieuwe spelers. Kerim Frei zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie, maar Luka Adžić moet nog even wachten, want hij is nog niet speelgerechtigd.

Spektakelstuk

De vorige keer dat deze teams tegen elkaar speelden werd het een ware strijd. Feyenoord kwam in de 12e minuut al op een 0-2 voorsprong, maar Emmen knokte zich in de eerste helft al terug tot 2-2 en dit was ook de ruststand. Na de rust drukte de thuisploeg door, waardoor het 3-2 werd in de 59e minuut. Emmen leek de wedstrijd te gaan winnen, totdat Jens Toornstra in de 96e zijn ploeg nog naar een gelijkspel schoot.

Feyenoord – FC Emmen tip

Beide teams zijn goed gestart aan het nieuwe jaar, maar Feyenoord heeft al langer die goede vorm te pakken. Daarnaast speelt het in de eigen Kuip vaak nog net wat beter en dit geeft een voordeel. De tip bij deze wedstrijd is daarom dat Feyenoord wint met handicap -1. Deze voorspelling van Feyenoord – FC Emmen heeft een quote van 1.60.

Feyenoord – FC Emmen Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.24
Gelijkspel: 5.95
Winst FC Emmen: 9.60