18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – Dinamo Tbilisi voorspelling – wedden, quotes en tip 8 augustus 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Feyenoord – Dinamo Tbilisi, Europa League kwalificatie
Aanvang: donderdag 8 augustus 2019, 19.30 uur
Beste wedtip: Berghuis scoort en wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.50

De regerend nummer drie van de Eredivisie speelt tegen de nummer twee van Georgië. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Feyenoord – Dinamo Tbilisi.

Opbouwen

Giovanni van Bronckhorst besloot afgelopen zomer om Feyenoord achter zich te laten, nadat hij vier jaar hoofdtrainer was geweest. Daarnaast besloten directeuren Martin van Geel en Jan de Jong om de deur achter zich dicht te trekken en spelers Jeremiah St. Juste, Cuco Martina, Jordy Clasie, Tonny Vilhena vertrokken, terwijl Robin van Persie stopte met voetballen. Jaap Stam werd de nieuwe hoofdtrainer en hij moet het nieuwe Feyenoord gaan opbouwen.

Nick Marsman, George Johnston, Liam Kelly, Leroy Fer en Luciano Narsingh kwamen naar De Kuip en Steven Berghuis besloot zijn contract te verlengen. In de eerste speelronde van de Eredivisie struikelde Feyenoord over stadsgenoot Sparta en pas in de blessuretijd kwam Feyenoord terug tot 2-2. Nu heeft Stam als doel met zijn team de groepsfase van de Europa League te halen. De eerste horde is Dinamo Tbilisi, van wie eigenlijk thuis gewonnen moet worden. Tip: heb je vertrouwen in een Feyenoord-zege, wed hier dan op. Deze voorspelling heeft een quote van 1.36.

Solide

Dinamo Tbilisi was vroeger dé topclub van Georgië en was zelfs een outsider voor de landstitel in de voormalige Sovjet-Unie. In 1964 en 1978 werd de club kampioen van de Sovjetse competitie en in 1976 en 1979 werd de Sovjetbeker binnengehaald. Sinds de onafhankelijkheid van Georgië is Dinamo zestien keer kampioen van de Erovnuli Liga geworden. In de laatste tien jaar werden drie titels behaald. In de seizoenen 2012/13, 2013/14 en 2015/16 werd Dinamo Georgisch kampioen.

In 2018 eindigde de club op de tweede plaats, waardoor het deel mag nemen aan de voorrondes van de Europa League. Hierin werden UE Engordany (6-0 en 0-1) en FK Qabala (0-2 en 3-0) uitgeschakeld. In deze vier duels kreeg de Georgische ploeg dus geen tegengoals. Dat kreeg het ook niet in drie van de vier laatste competitieduels. Je kunt dit als tip gebruiken en wedden dat Dinamo ook tegen Feyenoord de nul houdt. De quote voor deze voorspelling is 10.00.

Onderlinge resultaten

Eenmaal eerder was het affiche Feyenoord – Dinamo Tbilisi de uitkomst van een Europese loting. In het seizoen 1980/81 was dit de halve finale van de Europacup II. In Georgië werd het 3-0. Feyenoord won daarna thuis met 2-0, maar dat was niet genoeg en Dinamo Tbilisi zou daarna de finale winnen van Carl Zeiss Jena.

Teamnieuws

Justin Bijlow, Sven van Beek, Bart Nieuwkoop, Jens Toornstra, Dylan Vente en Nicolai Jørgensen zijn niet beschikbaar voor Feyenoord.

Dinamo Tbilisi lijkt met een fitte selectie toe te werken naar het duel in Rotterdam.

Feyenoord – Dinamo Tbilisi tip

Eigenlijk zou deze Feyenoord – Dinamo Tbilisi voor de thuisploeg geen probleem op moeten leveren, al is onderschatting de grootste tegenstander van Feyenoord in dit duel. Voor je voorspelling mag je meenemen dat Steven Berghuis in goede vorm steekt en ook tegen Sparta weer een belangrijke goal meepikte. Tip: wedden op ‘Berghuis scoort en wint’ met een quote van 2.50.

Feyenoord – Dinamo Tbilisi Europa League kwalificatie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.36
Gelijkspel: 5.50
Winst Dinamo Tbilisi: 6.65