Wedstrijd: Feyenoord – ADO Den Haag, Eredivisie
Aanvang: Zondag 15 september 2019, 14.30 uur
Beste wedtip: Winst Feyenoord en minder dan 4.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.75

Zondagmiddag ontvangt Feyenoord, ADO Den Haag, dat momenteel evenveel punten heeft als de Rotterdammers. De club uit Rotterdam moet winnen om in de buurt te blijven van PSV en Ajax. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Feyenoord – ADO Den Haag.

Eerste overwinning

Feyenoord kende een moeilijke start dit Eredivisieseizoen, maar in het laatste duel wist het voor het eerst te winnen. Tegen Willem ll kwam de club ook niet echt los waardoor het wederom een moeizame wedstrijd werd. In de 74e minuut kwam Feyenoord dan toch op voorsprong via een benutte strafschop van Steven Berghuis. Dit was ook gelijk de winnende goal en met deze overwinning is de Rotterdamse club wel nog altijd ongeslagen in de Eredivisie dit seizoen.
Dit komt door de drie gelijke spelen die Feyenoord eerder boekte en daarom staat de club nu op de negende plek. Het wil natuurlijk terug naar die traditionele top drie, dus het kan zich niet zomaar weer een misstap veroorloven. Dit lijkt deze week ook niet te gaan gebeuren en hierdoor heeft een overwinning van Feyenoord maar een quote van 1.28.

Rechter rijtje

ADO heeft evenveel punten als Feyenoord, maar speelde wel een wedstrijd meer dan de Rotterdammers. De Hagenezen pakte in de eerste vijf duels zes punten en hierdoor vinden we ze terug op de elfde plek, het rechterrijtje dus. Vorig jaar eindigde ADO negende in de Eredivisie en het wil ongetwijfeld ook dit jaar in het linkerrijtje eindigen.
Het valt op dat de bookmakers zondag weinig vertrouwen hebben in een goede afloop voor ADO. De club verloor de eerste drie duels dit seizoen, maar won de laatste twee en is dus redelijk in vorm. Ondanks de recente resultaten levert een overwinning van de Hagenezen zondag een quote van 8.35 op.

Meer kansen, minder goals

Vorig jaar zorgde ADO voor een verassing in de kuip, want het wist met 0-2 te winnen. In deze wedstrijd was Feyenoord wel de bovenliggende partij en creëerde het ook veel meer kansen. Toch kwam de club niet tot scoren en zoals zo vaak in het voetbal viel die ook toen aan de andere kant wel. Onder leiding van Erik Falkenburg en Sheraldo Becker won ADO toen dus met het mindere van het spel.

Feyenoord – ADO Den Haag tip

Feyenoord lijkt enigszins warm gedraaid, want het won voor het eerst in de competitie en plaatste zich ook voor de Europa League. Toch moeten we ook rekening met ADO houden door de laatste twee overwinningen en het resultaat van vorig jaar in de kuip. Ondanks dit lijkt Feyenoord toch op de winst af te streven, maar deze quote ligt zeer laag. De tip bij deze wedstrijd wordt daarom: winst Feyenoord en onder 4.5 doelpunten om de quotering te verhogen. Deze voorspelling van Feyenoord – ADO Den Haag heeft een quote van 1.75.

Feyenoord – ADO Den Haag Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.28
Gelijkspel: 5.65
Winst ADO Den Haag: 8.35