18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Utrecht – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 19 oktober 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: FC Utrecht – PSV, Eredivisie
Aanvang: zaterdag 19 oktober 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Donyell Malen scoort
Bookmaker: Toto
Quote: 2.01

FC Utrecht gaat het in eigen huis opnemen tegen PSV. De Eindhovenaren gaan samen met Ajax aan kop in de Eredivisie. Utrecht staat momenteel op de zesde plaats. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel FC Utrecht – PSV.

Subtop

Zoals wel vaker vinden we FC Utrecht terug in de subtop van de Eredivisie. De Domstedelingen haalden veertien punten uit negen wedstrijden. Utrecht wist tot nu toe vier keer te winnen. De laatste overwinning was in de thuiswedstrijd tegen Willem II. Utrecht kwam in de 51e minuut met tien man te staan na een rode kaart van Leon Guwara. Waar je verwacht dat de ploeg met elf man de dienst zou uitmaken, was dat in de Galgenwaard wel anders. Utrecht deelde vanaf de rode kaart de lakens uit en won uiteindelijk verdiend met 2-0.

Het is echter nog altijd een wisselvallig seizoen voor de ploeg van John van de Brom. Er zit veel voetballend vermogen in de ploeg, maar het komt er nog niet altijd uit. Tegen PSV zal Utrecht het zwaar krijgen, maar met dezelfde vechtlust als tegen Willem II kan Utrecht het de Eindhovenaren nog lastig maken.

Uitstekende voorhoede

Bij PSV gaat het dit seizoen goed. In de competitie is het gedeeld koploper met Ajax en in de Europa League werd tot nu toe alles gewonnen.

Wat met name opvalt bij PSV de afgelopen tijd, is het scorend vermogen van spits Donyell Malen. Hij is momenteel de topscoorder van de Eredivisie met twintig goals en ook in de Europa League is hij flink op schot. Na zijn vijfklapper tegen Vitesse (5-0 winst) heeft hij in elk duel, behalve thuis tegen FC Groningen, gescoord. Het is zeker aan te raden om dit mee te nemen in het wedden op FC Utrecht – PSV. Wedden op een doelpunt van Malen levert een quotering van 2.01 op.

Vier dagen na het duel met FC Utrecht gaat PSV de weg in de Europa League vervolgen. Het treft dan LASK Linz in eigen huis. De afgelopen twee Europese wedstrijden werden allebei winnend afgesloten. Eerst werd er gewonnen van Sporting Portugal (3-2) en vervolgens van Rosenborg BK (1-4).

Wat denken de bookmakers van FC Utrecht – PSV ?

De bookmakers hebben het meeste vertrouwen in een overwinning van PSV. Die weddenschap staat gequoteerd op 1.91.

Een overwinning van FC Utrecht staat op 3.55 en een gelijkspel op 3.65.

Terug in de tijd

FC Utrecht – PSV staat voor de vijftigste keer op het menu in de Eredivisie. De Brabanders pakten 24 keer de volle buit en de Utrechters 10 keer. De laatste zes duels in Utrecht gingen voor PSV niet verloren.

Vorig seizoen resulteerde de uitwedstrijd bij FC Utrecht in puntverlies voor PSV. Het kwam op een 2-0 achterstand, maar Luuk de Jong wendde met twee treffers ternauwernood een nederlaag af.

Teamnieuws

Bij FC Utrecht staat Leon Guwara aan de kant vanwege een schorsing. Het kan daarnaast ook niet beschikken over Simon Makienok, Joris van Overeem en Justin Lonwijk.

Bij PSV zijn Jeroen Zoet, Yannick van Osch en Sam Lammers geblesseerd.

FC Utrecht – PSV tip

FC Utrecht moet ernstig rekening houden met het scorend vermogen van Donyell Malen. Het zal het niet gemakkelijk krijgen tegen PSV. Utrecht speelt wel in eigen huis en met de steun van het publiek kan toch het wel eens gaan spoken in de Galgenwaard. Evengoed lijkt een Eindhovense overwinning het meest voor de hand liggend. Alleen wedden op dat gegeven levert niet zoveel op. Onze tip is dan ook om te wedden op een doelpunt van Donyell Malen. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.01 bij Toto.

FC Utrecht – PSV Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst FC Utrecht: 3.55
Gelijkspel: 3.65
Winst PSV: 1.91