18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Emmen – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 22 september 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: FC Emmen – Feyenoord, Eredivisie
Aanvang: zondag 22 september 2019, 14.30 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint met handicap -1
Bookmaker: Toto
Quote: 2.08

Na het verlies in de Europa League tegen het Schotse Rangers FC gaat Feyenoord weer verder in de Eredivisie. Het gaat de ongeslagen status proberen te behouden in een uitwedstrijd bij FC Emmen. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel FC Emmen – Feyenoord.

Geen best begin van de competitie

FC Emmen beleeft een matig seizoen tot nu toe. De Drenthenaren bungelen onderaan in de Eredivisie met drie punten uit zes wedstrijden. Slechts één keer wist Emmen te winnen, dat was in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De Friezen werden met 2-0 verslagen. De andere vijf wedstrijden werden allemaal verloren. Op dit moment staat Emmen op één punt afstand van een degradatieplek. Nummer zeventien Fortuna Sittard heeft één punt minder en nummer achttien RKC Waalwijk heeft twee punten minder.

Kortom, er zal wat moeten gebeuren, wil Emmen zich net als vorig seizoen handhaven in de Eredivisie. Een thuiswedstrijd tegen het nog ongeslagen Feyenoord is daarentegen altijd lastig en dus zullen de Drenthenaren aan de bak moeten.

Valse start in Europa

Feyenoord heeft in aanloop naar het duel met Emmen ook een tik te verwerken gekregen. In Glasgow werd namelijk in de eerste groepswedstrijd in de Europa League verloren van Rangers FC (1-0).

De Rotterdammers hadden moeite met het opportunistische spel van de Schotten. In de tiende minuut miste Rangers nog een strafschop, maar in de 24e minuut kwamen ze alsnog op 1-0 door een doelpunt van Shenji Ojo. Feyenoord ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en kwam een aantal keer aardig in de buurt van het Schotse doel. Het vizier stond echter niet op scherp en dus beleven de Rotterdammers een valse start in Europa.

In de competitie is Feyenoord samen met Ajax, PSV en FC Twente nog altijd ongeslagen. De Rotterdammers speelden tot dusver drie keer gelijk en wonnen één keer. Ze staan momenteel op de zevende plaats met negen punten.

Wat denken de bookmakers van FC Emmen – Feyenoord?

Een zege van FC Emmen op Feyenoord achten de bookmakers onwaarschijnlijk. Een quotering van 6.30 is verbonden aan die weddenschap.

Een Rotterdamse zege ligt meer voor de hand. Die optie krijgt een quotering van 1.46.

Een puntendeling krijgt een quotering van 4.80.

Terug in de tijd

De eerste editie van FC Emmen – Feyenoord werd vorig seizoen gespeeld. Toen won Feyenoord betrekkelijk eenvoudig met 1-4 in Drenthe.

Teamnieuws

Bij FC Emmen kan naar verluidt iedereen spelen.

Bij Feyenoord is Sven van Beek geblesseerd.

FC Emmen – Feyenoord tip

Feyenoord kan de zure nasmaak van het verloren duel in Glasgow enigszins wegspoelen door in Emmen te winnen. Gezien de stand op de ranglijst en het krachtsverschil lijkt dit ook een zeer realistische gedachte. Alleen wedden op een overwinning van Feyenoord levert een lage quotering van 1.46 op. Om de weddenschap interessanter te maken kun je wedden op het feit dat Feyenoord wint met een handicap van -1. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.08 bij Toto.

FC Emmen – Feyenoord Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst FC Emmen:
Gelijkspel:
Winst Feyenoord: 1.48