18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Barcelona – Tottenham Hotspur voorspelling – wedden, quotes en tip 11 december 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: FC Barcelona – Tottenham Hotspur, Champions League
Aanvang: dinsdag 11 december 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: winst Tottenham Hotspur
Bookmaker: Toto
Quote: 3.00

Tottenham Hotspur kan de volgende ronde van de Champions League nog bereiken. Het gaat op bezoek bij FC Barcelona. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Tottemham Hotspur – FC Barcelona.

Koploper

FC Barcelona is zowel in de Champions League als in de competitie koploper. Het is in de Champions League nog altijd ongeslagen. Er werd vier keer gewonnen, één keer gelijkgespeeld en nul keer verloren. De Spanjaarden hebben een puntentotaal van dertien. Barcelona is daarnaast al zeker van de groepswinst in groep B.

In de eigen competitie gaat het de Spanjaarden ook voor de wind. Barça staat namelijk op de eerste plaats met 31 punten uit 15 wedstrijden. De afstand met de nummers twee en drie is wel klein. Zowel Sevilla als Atlético Madrid zijn slechts drie punten verwijderd van de Catalanen.

Afgelopen wedstrijd speelde Barcelona tegen stadgenoot Espanyol. Barça boekte een eenvoudige 0-4 overwinning. Sterspeler Lionel Messi speelde een hoofdrol met twee treffers. Ousmane Dembélé en Luis Súarez namen de andere twee treffers voor hun rekening.

Tweede plaats

Tottenham Hotspur staat in de Champions League op de tweede plaats. De Spurs begonnen moeizaam aan deze editie van het Miljardenbal. Na drie wedstrijden stond de teller pas op één punt. Daarna werd er gewonnen van PSV (2-1) en Internazionale (1-0). Nu staan de Londenaren dus op de tweede plaats met zeven punten. Er zijn veel scenario’s mogelijk. Een gelijkspel is genoeg als Inter verliest of gelijkgespeeld, een nederlaag is genoeg als Inter verliest en een overwinning is altijd genoeg voor het bereiken van de volgende ronde.

FC Barcelona heeft zich al geplaatst en dat werkt misschien wel in het voordeel van Tottenham. De bookmakers zien Barcelona echter eerder winnen. Een quotering van 2.06 is verbonden aan een overwinning van de Catalanen. Verder staat een overwinning van Tottenham gequoteerd op 3.00 en een gelijkspel op 3.80.

Tottenham heeft een goede generale repetitie achter de rug. In de competitie werd namelijk met 0-2 gewonnen van Leicester City. Son Heung-min en Dele Alli zorgden voor de twee treffers. De Spurs staan nu op de derde plek met 36 punten uit 16 wedstrijden.

Onderlinge resultaten

FC Barcelona won één van de laatste drie ontmoetingen. Dat was tijdens het eerste treffen in deze editie van de Champions League. Het werd 2-4 voor de bezoekers uit Spanje.

Vóór die wedstrijd hadden Barça en Tottenham al twee keer tegen elkaar gespeeld. Het eindigden beide keren in een gelijkspel. Dit jaar werd het 2-2 tijdens de International Champions Cup en op 24 juli 2009 werd het 1-1 in een vriendschappelijk duel.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij FC Barcelona kan er geen beroep gedaan worden op Sergi Samper, Arthur Henrique Ramos, Sergi Roberto, Rafinha, Samuel Umtiti en Malcom. Zij staan allemaal aan de kant met blessures.

Bij Tottenham Hotspur staan Victor Wanyama, Erik Lamela, Juan Foyth, Kieran Trippier, Vincent Janssen, Luke Amos, Moussa Dembélé en Davinson Sánchez aan de kant.

FC Barcelona – Tottenham Hotspur tip

FC Barcelona is al zeker van de groepswinst. Tottenham moet een resultaat halen om het bereiken van de volgende ronde in eigen hand te houden. De beste FC Barcelona – Tottenham Hotspur tip is dat Tottenham wint met een quotering van 3.00 bij Toto.

FC Barcelona – Tottenham Hotspur Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst FC Barcelona: 2.06
Gelijkspel: 3.80
Winst Tottenham Hotspur: 3.00