18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Barcelona – Sevilla FC voorspelling – wedden, quotes en tip 4 oktober 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: FC Barcelona – Sevilla FC, La Liga
Aanvang: Zondag 4 oktober 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst FC Barcelona & Over 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 2.03

Voor veel teams is het nieuwe La Liga-seizoen vier speelronden oud, maar Barcelona en Sevilla speelden pas twee keer. Zij staan zondag tegenover elkaar voor hun derde wedstrijd. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op FC Barcelona – Sevilla FC.

Goede start voor Koeman

Het was maar de vraag of Ronald Koeman de boel aan de praat zou kunnen krijgen bij Barcelona, maar vooralsnog gaat het goed. Zijn ploeg won de eerste twee competitiewedstrijden met overmacht. In de eerste speelronde werd Villarreal met 4-0 verslagen en in de tweede wedstrijd won Barça met 0-3 van Celta de Vigo.

Koeman geeft Ansu Fati de kans in de voorhoede van Barcelona en dit betaalt zich uit. Het 17-jarige supertalent scoorde al drie keer in de eerste twee duels. Al zijn doelpunten vielen ook erg vroeg in de wedstrijd, waardoor hij zijn team op sleeptouw nam. Het kan dus zomaar zijn dat Fati onder Koeman zijn echte doorbraak gaat maken als hij dit niveau voor een langere tijd kan aanhouden.

Zes uit twee

Sevilla begon het nieuwe seizoen ook met twee overwinningen. In de eerste wedstrijd tegen Cádiz kwam de club op achterstand, maar door een goede tweede helft en late goals won Sevilla alsnog met 1-3. Luuk de Jong maakte de gelijkmaker en was daarmee erg belangrijk voor zijn club.

Eerder deze week verliep de wedstrijd ook niet erg soepel voor Sevilla. Het ontving Levante, maar beide teams kwamen moeilijk tot echte kansen. Sevilla was wel een stuk dominanter. De doelpunten bleven alleen heel lang uit en uiteindelijk viel de winnende goal in de 92e minuut. Youssef En-Nesyri was de matchwinner, want hij kopte zijn team naar de overwinning.

Blessures en schorsingen

Ronald Koeman moet wat gaan schuiven in zijn opstelling, want Clément Lenglet kreeg in het vorige duel een rode kaart. Ronald Araújo werd gelijk gebracht na de rode kaar van Lenglet, dus het is de verwachting dat hij zondag speelt. Wie niet in actie komt is Marc-André ter Stegen, want hij is nog niet terug van zijn knieblessure. Hij wordt wel over ongeveer een maand terugverwacht. Bij Sevilla zijn geen blessures en schorsingen bekend.

Alles erop en eraan

Tijdens de vorige FC Barcelona – Sevilla FC gebeurde er genoeg. Barcelona stond bij rust al met 3-0 voor. Dit zorgde er niet voor dat de spelers zich inhielden in de tweede helft. Barça kreeg in de tweede helft nog vier gele en twee rode kaarten. Er werd ook nog gescoord in het tweede bedrijf: Lionel Messi bepaalde de eindstand op 4-0. Barcelona is dit keer weer de favoriet met een quote van 1.58. Een zege van Sevilla levert een quotering van 4.85 op.

FC Barcelona – Sevilla FC tip

Barcelona is sterk begonnen aan het seizoen met twee overwinningen, zeven goals voor en nul tegen. Sevilla won ook twee keer, maar deed dit twee keer met veel moeite. De tip voor FC Barcelona – Sevilla FC is: Winst Barcelona & Over 2.5 doelpunten. Deze voorspelling heeft een quote van 2.03.

FC Barcelona – Sevilla FC La Liga wedden

Quotes bij Toto
Winst FC Barcelona: 1.58
Gelijkspel: 4.15
Winst Sevilla FC: 4.85