18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Barcelona – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 2 oktober 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: FC Barcelona – Internazionale, Champions League
Aanvang: dinsdag 2 oktober 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: winst FC Barcelona
Bookmaker: Toto
Quote: 1.55

Net als in de vorige editie van de Champions League staat ook dit keer het affiche FC Barcelona – Internazionale op het programma. In groep F moeten zij met Slavia Praag en Borussia Dortmund uit gaan maken wie er door gaat naar de volgende ronde. Dit is onze voorbeschouwing voor het duel FC Barcelona – Internazionale.

Geen daverend begin van het seizoen

De motoren van FC Barcelona draaien nog niet op volle toeren in de Spaanse competitie. De Catalanen staan momenteel op de vierde plaats in La Liga. Barcelona heeft na zeven speelronden dertien punten bij elkaar gevoetbald. Van de zeven gespeelde wedstrijden werden er vier gewonnen, één gelijkgespeeld en twee verloren.

In de eerste drie wedstrijden van de competitie werd al twee keer puntverlies geleden. Eerst werd er verloren van Athletic Bilbao en daarna werd er met 2-2 gelijkgespeeld bij CA Osasuna. Van Valencia en Real Betis werd overtuigend gewonnen (twee keer 5-2), maar van verrassing Granada werd met 2-0 verloren. Kortom, een wisselvallig Barcelona in de competitie.

In de Champions League moet Barça ook nog op gang komen. Voor de eerste groepswedstrijd reisde het af naar Duitsland voor het treffen met Borussia Dortmund. Daar mocht het van geluk spreken dat het niet met een nederlaag huiswaarts keerde. Dortmund had het beste van het spel en ook de meeste kansen.

Nog niks verloren in Italië

Bij Internazionale gaat het een stuk beter in de competitie. Na zes speelronden is het de trotse koploper van de Serie A. Samen met Juventus is het nog ongeslagen, maar de ploeg uit Turijn speelde al eens gelijk. Inter won daarentegen tot nu toe nog alle wedstrijden. Daar tussen zaten ook de lastige wedstrijden tegen stadgenoot AC Milan (0-2 winst) en Lazio Roma (1-0 winst).

In de Champions League werd ook niet verloren in de eerste groepswedstrijd. Het was daarentegen misschien wel een tegenstander waar gewoon van gewonnen had moeten worden. In Londen was Slavia Praag de tegenstander. Slavia kwam in de 63e minuut zelfs op voorsprong door een goal van Peter Olayinka. Lang leek het erop dat Tsjechen voor een stunt gingen zorgen in Milaan, maar in de 92e minuut Nicoló Barella alsnog een punt voor Inter.

Wat denken de bookmakers van FC Barcelona – Internazionale?

De bookmakers hebben het meeste vertrouwen in een overwinning van Barcelona. Die weddenschap heeft een quotering van 1.55.

Een overwinning van Inter, dat wel iets beter in vorm is, krijgt een quotering van 5.10.

Een gelijkspel staat gequoteerd op 4.15.

Terug in de tijd

Barcelona en Inter stonden dus vorig seizoen ook al tegenover elkaar in de Champions League.

In Spanje won Barcelona met 2-0 en in Italië moesten beide ploegen de punten delen (1-1). Inter zou uiteindelijk derde worden in de groep en Barcelona eerste.

De laatste zege van Inter op Barcelona dateert van 20 april 2010. In Milaan werd het destijds 3-1 voor de thuisploeg.

Teamnieuws

Barcelona moet een aantal belangrijke spelers missen. Zo is sterspeler Lionel Messi er niet bij tegen Inter. Ook Samuel Umtiti, Ousmane Dembélé, Jordi Alba en Ansu Fati komen niet in actie.

Bij Inter kan Alexis Sanchez niet spelen.

FC Barcelona – Internazionale tip

Inter is beter in vorm dan Barcelona. Het heeft nog niks verloren in de competitie. Barça draait daarentegen niet zo goed in eigen land. In de Champions League moeten beide ploegen hun draai echter nog vinden. Barcelona is simpelweg de favoriet in dit duel en een overwinning van de Spanjaarden lijkt toch eerder te gebeuren dan een overwinning van de Italianen. Onze tip bij de wedstrijd FC Barcelona – Internazionale is dat Barcelona wint. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.55 bij Toto.

FC Barcelona – Internazionale Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst FC Barcelona: 1.55
Gelijkspel: 4.15
Winst Internazionale: 5.10