18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Everton – Tottenham Hotspur voorspelling – wedden, quotes en tip 23 december 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Everton – Tottenham Hotspur, Premier League wedden
Aanvang: zondag 23 december 2018, 17.00 uur
Beste wedtip: Harry Kane maakt het 1e doelpunt
Bookmaker: Toto
Quote: 3.00

Eind november had Everton nog uitzicht op een top 5-klassering, maar een serie mindere resultaten zorgde voor een duikvlucht op de ranglijst. Tottenham won zijn 3 laatste Premier League-duels. Dit is de voorbeschouwing plus wedtips en quotes van Everton – Tottenham Hotspur

Donkere maand december

December is tot nu toe een weinig vruchtbare maand gebleken voor Everton. De Toffees haalden 2 punten uit 4 Premier League-duels. De uitnederlagen tegen Liverpool en Manchester City konden worden ingecalculeerd. Thuis gelijk spelen tegen zowel Watford als Newcastle United (beide lager geklasseerd dan Everton) zal als een nederlaag hebben aangevoeld.

In 17 PL-duels maakte Everton 24 goals. Veertien van deze goals kwamen voor rekening van Richarlison (8 doelpunten) en Sigurdsson (6 goals). Voorspellen dat Richarlison scoort tegen Tottenham heeft een quotering van 2.57. Wedden op een goal van Sigurdsson tijdens Everton – Tottenham Hotspur is gequoteerd op 2.95.

Tottenham is niet bepaald Evertons favoriete tegenstander: de club uit Liverpool won geen van zijn laatste 11 PL-duels tegen de Spurs. In de laatste 3 onderlinge ontmoetingen vielen minimaal meer dan 2.5 goals, in 2 van die 3 duels zelfs meer dan 3.5 doelpunten. Wedden op meer dan 3.5 goals bij Everton – Tottenham Hotspur is gequoteerd op 2.90

Tottenham houdt vaak de nul op vreemde bodem

Uitwedstrijden in de Premier League boezemen Tottenham dit seizoen geen ontzag in. Integendeel, de Spurs wonnen 8 van hun 10 PL-duels op vreemde bodem. In de helft van die winstpartijen vielen er minder dan 2.5 goals. Wedden op minder dan 2.5 goals bij Everton – Tottenham Hotspur heeft een quotering van 2.05.

Drie keer won Tottenham een uitduel met een marge van minimaal 2 goals verschil. Dat zou een uitnodiging kunnen zijn tot het voorspellen dat Tottenham van Everton wint met handicap -1. Deze weddenschap heeft een quotering van 4.10.

Een andere wedtip die kan worden aanbevolen is Tottenham wint zonder tegendoelpunt (quotering: 3.70). De Spurs wonnen dit seizoen 5 keer een PL-uitduel zonder tegendoelpunt. Mogelijk lucratieve weddenschappen zijn verder: Tottenham wint & minder dan 2.5 goals (gequoteerd op 5.40), Tottenham wint & minder dan 3.5 goals (gequoteerd op 3.10) en Tottenham wint & meer dan 2.5 goals (gequoteerd op 3.15).

King Kane

Harry Kane zal reikhalzend uitkijken naar de wedstrijd met Everton. De Tottenham-aanvaller maakte in zijn 3 laatste PL-duels tegen Everton steeds 2 goals. Wedden op een goal van Kane tegen Everton (quotering 1.73) is niet echt aanlokkelijk.

Voorspellen dat Kane het eerste of laatste doelpunt van de wedstrijd Everton – Tottenham Hotspur scoort, is dat wel. Deze weddenschappen hebben beide een quotering van 3.00.

In zijn laatste 3 onderlinge duels tegen Everton won Tottenham beide helften. Voorspellen dat Tottenham opnieuw beide helften wint tegen Everton is gequoteerd op 4.75. Een weddenschap die daarvan in het verlengde ligt, is: Tottenham scoort in beide helften. De quotering voor deze weddenschap bedraagt 2.61.

Teamnieuws

Het meespelen van Everton-middenvelder Idrissa Gueye is twijfelachtig. Bij Tottenham is het nog maar de vraag of verdediger Davinson Sanchez meespeelt. Verdediger Jan Vertonghen, middenvelders Eric Dier, Victor Wanyama en Moussa Dembélé zijn er niet bij.

Everton – Tottenham Hotspur tip

Tottenham Hotspur won dit seizoen 8 van zijn 10 Premier League-uitduels. De Toffees wonnen geen van hun laatste 11 duels tegen de Spurs. Harry Kane scoorde 6 goals in zijn laatste 3 PL-wedstrijden tegen Everton. Tip bij het wedden op Everton – Tottenham Hotspur: Harry Kane maakte het 1e doelpunt, bij Toto gequoteerd op 3.00.

Everton – Tottenham Hotspur Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Everton: 3.15
Gelijkspel: 3.45
Winst Tottenham Hotspur: 2.27