18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Eintracht Frankfurt – Chelsea voorspelling – wedden, quotes en tip 2 mei 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: Eintracht Frankfurt – Chelsea, Europa League wedden
Aanvang: donderdag 2 mei 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: beide helften minder dan 1.5 goal
Bookmaker:Toto
Quote: 2.40

Eintracht Frankfurt en Chelsea kunnen nog via twee routes de Champions League bereiken. Eén daarvan is het winnen van de Europa League. Beide clubs hebben dit seizoen een prachtige staat van dienst opgebouwd in de EL en dat maakt het wedden op Eintracht Frankfurt – Chelsea zeer interessant.

Indrukwekkende campagne

Eintracht Frankfurt is dit EL-seizoen aan een prachtige campagne bezig. De Adlerträger behaalden 18 op 18 punten in de poulefase, in een groep waarin onder meer Lazio en Olympique Marseille zaten.

De Duitsers bleven tot aan de kwartfinale ongeslagen. Na het uitschakelen van Shakhtar Donetsk en Internazionale leek Benfica een maatje te groot bij de laatste acht. De Portugezen wonnen het heenduel in Lissabon met 4-2. Frankfurt rechtte echter de rug in de return en schaarde zich met een 2-0 zege onder de laatste 4.

Eintracht Frankfurt hield in 4 van zijn 6 thuisduels in dit EL-seizoen de nul en zegevierde in 5 van die wedstrijden. Wedden op Eintracht Frankfurt krijgt geen tegendoelpunt is gequoteerd op 3.60. Een quotering van 5.25 is weggelegd voor Eintracht Frankfurt wint zonder tegendoelpunt.

Blues zijn nog ongeslagen

Chelsea bereikte via een 4-3 zege op Slavia Praag de halve finale. Die uitslag viel enigszins uit de toon als je de uitslagen van de Blues in de Europa League 2018/19 bekijkt. In de eerste plaats omdat Chelsea in 8 van zijn 11 eerdere wedstrijden de nul hield en in de tweede plaats omdat in de meeste EL-duels van Chelsea er minder dan 3.5 goals vielen.

De Londense ploeg is dit seizoen nog ongeslagen in EL-verband. Eintracht Frankfurt was tot aan de nederlaag tegen Benfica (11 april) nog zonder nederlaag in 2019 en won tot half april veel wedstrijden. In zijn laatste 5 duels zegevierde Frankfurt slechts één keer.

Zoals eerder vermeld heeft Chelsea het houden van de nul tot een kunst verheven. De Blues wonnen dit seizoen 5 van hun 6 EL-uitwedstrijden. Vaak gebeurde dat met minimale cijfers (3x een 0-1). Chelsea heeft een quotering van 2.56 voor winst tegen Frankfurt. De weddenschap Chelsea wint & minder dan 2.5 goals is gequoteerd op 5.35.

De beste schutters

Aangezien in 3 van Frankfurts laatste 4 EL-duels in beide helften minder dan 1.5 goals werden gescoord en in 4 van Chelsea’s 6 EL-uitduels er eveneens minder dan 1.5 doelpunt viel in beide helften, is het wedden op beide helften minder dan 1.5 goals (gequoteerd op 2.40) een optie.

Chelsea heeft voor het krijgen van geen tegendoelpunt een quotering van 3.30. Voor de weddenschap Chelsea wint zonder tegendoelpunt bedraagt de quote 4.75. Omdat beide teams elkaar nauwelijks ontlopen qua resultaten is er de mogelijkheid om te wedden op een gelijkspel, met een quotering van 3.35.

Olivier Giroud en Luka Jovic behoren tot de succesvolste schutters in dit Europa League-seizoen. Giroud is topscorer met 10 goals en Jovic is met 8 treffers de op één na beste schutter. Wedden op een goal van Jovic tijdens Eintracht Frankfurt – Chelsea is gequoteerd op 2.02. Giroud heeft een quotering van 3.00 voor een goal tegen Frankfurt.

Eintracht Frankfurt – Chelsea tip

Eintracht Frankfurt en Chelsea zijn dit EL-seizoen ijzersterk op defensief vlak en hebben meerdere malen de nul weten te houden. Een doelpuntrijk duel mag niet worden verwacht. Tip voor het wedden op Eintracht Frankfurt – Chelsea: beide helften minder dan 1.5 goal, bij Toto gequoteerd op 2.40.

Eintracht Frankfurt – Chelsea Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Eintracht Frankfurt: 2.80
Gelijkspel: 3.35
Winst Chelsea: 2.56