18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach voorspelling – wedden, quotes en tip 17 februari 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach, Bundesliga wedden
Aanvang: zondag 17 februari 2019, 15.30 uur
Beste wedtip: Draw no Bet Borussia Mönchengladbach
Bookmaker:Toto
Quote: 2.10

Op papier is Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach een topduel, maar er gaapt tussen de nummer 5 en de nummer 3 van de Bundesliga een kloof van 9 punten. Dit is de voorbeschouwing met bijbehorende wedtips op Frankfurt – Gladbach.

Zware en lange trip naar Oekraïne kan zijn weerslag hebben

Sinds de hervatting van de Bundesliga half januari 2019 zijn er vier duels gespeeld. Slechts drie teams kunnen na die 3 wedstrijden een ongeslagen status voorleggen. Eintracht Frankfurt behoort tot dat selecte gezelschap.

De Adelaren wonnen hun eerste duel na de winterstop en speelden de daaropvolgende drie duels gelijk, waaronder tegen Werder Bremen en Borussia Dortmund, de andere ongeslagen Bundesliga-clubs in 2019. Eintracht Frankfurt speelde afgelopen donderdagavond (14 februari, 21.00u.) met 2-2 gelijk in Donetsk tegen Shakhtar. Daarmee hebben de Duitsers zich een goede uitgangspositie verworven om de achtste finale van de Europa League te bereiken.

Een dergelijk uitduel in Oekraïne gaat een club niet in de koude kleren zitten. Daarom is Gladbach, dat een week rust heeft gehad, wellicht in het voordeel. Een tip is derhalve: ‘Draw no Bet Borussia Mönchengladbach’, die gequoteerd is op 2.10. Deze weddenschap houdt in dat, mocht Gladbach niet winnen, je toch jouw inzet terugkrijgt als Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach in een gelijkspel eindigt.

Top 5 van productiefste ploegen

Eintracht Frankfurt en Borussia Mönchengladbach behoren tot de top 5 productiefste clubs in de Bundesliga. Beide clubs halen met respectievelijk 40 en 41 goals in 21 wedstrijden een moyenne van bijna 2 goals per wedstrijd.

Voor beide clubs geldt dat tot voor kort zo wat alle Bundesliga-duels van Frankfurt en Gladbach meer dan 2.5 goals telden, maar dat het recentelijk meer regel dan uitzondering is dat er minder dan 2.5 goals worden gescoord in wedstrijden van beide teams. Zo werden in 5 van de laatste 7 duels van Gladbach minder dan 2.5 goals gemaakt.

Wedden op minder dan 2.5 goals bij Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach is gequoteerd op 2.25. Aangezien in de laatste duels van zowel Frankfurt als Gladbach vaak slechts 1 team tot scoren kwam, is de wedmogelijkheid ‘Scoren beide teams? Nee’, gequoteerd op 2.40, er één om rekening mee te houden.

Korte metten gemaakt met slechte reputatie in uitduels

Eintracht Frankfurt en Borussia Mönchengladbach beschikken niet over een geheel topfitte selectie. Het meespelen van Frankfurt-middenvelders David Abraham en Marc Stendera is twijfelachtig. Achter de naam van Gladbach-middenvelder Jonas Hofmann staat een vraagteken. Het meedoen van Gladbach-rechtsbuiten Ibrahima Traoré is eveneens onzeker.

De topscorerslijst van de Bundesliga wordt aangevoerd door Eintracht-spits Luka Jovic. De Serviër maakte 4 van Frankfurts laatste 8 competitiegoals. Wedden op een goal van Jovic tegen Gladbach is gequoteerd op 1.94. Alassane Plea is de meest productieve speler aan Borussia Mönchengladbach-zijde. Voorspellen dat hij scoort tegen Frankfurt heeft een quotering van 2.42.

Tot voor kort kende Gladbach een belabberde staat van dienst in uitduels, maar de laatste 2 uitwedstrijden in de Bundesliga, tegen Bayer Leverkusen en Schalke 04, leverden winst op voor Die Fohlen’. Beide keren gebeurde dat zonder tegengoal. Wedden op Borussia Mönchengladbach wint zonder tegendoelpunt heeft een quotering van 6.50.

Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach tip

Eintracht Frankfurt is één van de weinige Bundesliga-clubs die in 2019 nog geen competitiewedstrijd verloor. Borussia Mönchengladbach boekte dit kalenderjaar knappe uitzeges op Bayer Leverkusen en Schalke 04. Eintracht Frankfurt heeft een zware trip naar Donetsk in de benen zittten. Tip bij het wedden op Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach: Draw no Bet Borussia Mönchengladbach, bij Toto gequoteerd op 2.10.

Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Eintracht Frankfurt: 2.32
Gelijkspel: 3.60
Winst Borussia Mönchengladbach: 2.90