18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Duitsland – Nederland voorspelling – wedden, quotes en tip 6 september 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Duitsland – Nederland, EK-kwalificatie
Aanvang: Vrijdag 6 september 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.80

De EK-kwalificatie gaat verder en dit betekent dat er een hele belangrijke wedstrijd op het programma staat voor het Nederlands elftal, want het komt Duitsland tegen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Duitsland – Nederland.

Doelpuntenmachine

De Duitsers scoren er op los tijdens deze EK-kwalificatie en dit kan nog een belangrijke rol gaan spelen in groep C. Zoals het er nu uitziet, zal het in deze poule tussen Noord-Ierland, Duitsland en Nederland gaan. Het Duitse team heeft veruit het beste doelsaldo, want het maakte al dertien doelpunten in drie wedstrijden en hoefde er pas twee te incasseren.
Het goede doelsaldo van Duitsland komt vooral door de laatst gespeelde wedstrijd in de kwalificatiereeks, want het won toen met 8-0 van Estland. In dit duel lieten de Duitsers zien dat ze niet van één speler afhankelijk zijn. Er scoorden namelijk zes verschillende spelers, waaronder Leroy Sané. De aanvaller van Manchester City liep begin augustus een kruisbandblessure op en hij komt volgend jaar pas weer in actie.

Nieuwe sterren

Nederland zag in de laatste jaren met spelers als Robin van Persie, Arjen Robben en Wesley Sneijder veel sterspelers vertrekken. Hierdoor viel er een gat en was Oranje niet meer het Oranje dat we kenden van de verloren WK finale in 2010. Maar inmiddels heeft Nederland weer nieuwe sterren zoals Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Memphis Depay en Matthijs de Ligt. Mede dankzij deze namen is Nederland nu weer opgeklommen uit een slechte periode.
De Nations League was een goed voorbeeld van het feit dat Nederland weer mee kan gaan doen op grote toernooien. Zoals bekend schakelde het Frankrijk en Duitsland uit, waarna het ook nog afrekende met Engeland. Hierdoor schopte Oranje het tot de finale, maar deze werd net verloren met 1-0 tegen Portugal. Dit was ook de laatste wedstrijd die het Nederlands elftal speelde en nu mogen ze het weer gaan laten zien in de EK-kwalificatie.

Zure nederlaag

Nederland en Duitsland kwamen elkaar al eerder tegen in deze kwalificatie en dat zorgde voor een waar spektakel. Oranje kwam in eigen land met 0-2 achter en het leek met de rust dus al gedaan te zijn. Niets was minder waar, want door goals van Memphis Depay en Matthijs de Ligt stond het 2-2 met nog een halfuur op de klok. Dit was niet onverdiend, omdat beide teams evenveel creëerden in de wedstrijd. Toch liep dit duel erg zuur af voor Nederland, want Nico Schulz gooide roet in het eten door in de 90e minuut de winnende goal te maken. Hierdoor gingen de Duitsers er met de winst vandoor, 2-3, waardoor zij het gat groter maakten. Duitsland is volgens de bookmakers vrijdag weer de favoriet voor de eindzege, want een overwinning van de Duitsers heeft een quote van 1.98 en een zege van Nederland levert een quote van 3.55 op.

Duitsland – Nederland tip

Deze landen waren vooraf de grote favorieten om eerste en tweede te worden in groep C. Duitsland won de drie gespeelde wedstrijden in de kwalificatie en is dus in vorm. Nederland verloor vorige keer van Duitsland en heeft nog wat wedstrijden in te halen. Voor beiden hangt er dus veel af van deze wedstrijd en dit komt de wedstrijd niet altijd ten goede. Daarom is de tip bij deze wedstrijd dat het eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling van Duitsland – Nederland heeft een quote van 3.80.

Duitsland – Nederland EK-kwalificatie wedden

Quotes bij Toto

Winst Duitsland: 1.98
Gelijkspel: 3.80
Winst Nederland: 3.55