Waar we vaak een artikel publiceren met één specifieke wedcategorie, is dat deze keer anders. In dit artikel gaan we dieper in op de website én de daarbij horende content van Online-Wedden-Bookmakers. Zo zullen we de beste voetbalwedden tips op een rijtje zetten en grijpen we terug op een aantal eerder gepubliceerde artikelen.

Algemene informatie

Allereerst zullen we de website even in het kort beschrijven. Online Wedden bij Bookmakers is een website, die gericht is op het geven van onderbouwde wedtips. De website is niet louter gericht op één specifiek onderdeel. De content op de site varieert van artikelen over sportweddenschappen tot en met artikelen over actuele ontwikkelingen binnen de wereld van het wedden.

Artikelen met één duidelijke wedtip

Deze artikelen gaan voornamelijk over één specifieke (sport)wedstrijd of één specifiek (sport)evenement. In het artikel komen belangrijke feiten over de desbetreffende wedstrijd aan bod, zoals de huidige vorm en de onderlinge resultaten

Nieuwsartikel over aspect uit de wedwereld

Deze artikelen zijn wat informatiever van aard. Hier gaat het vooral over recente ontwikkelingen op het gebied van wedden. Je kunt hierbij denken aan veranderende situaties omtrent de wetgeving voor wedden in bepaalde landen.

Frequentie van een publicatie

Op de site verschijnt minimaal één keer per week een uitgebreid artikel waarin een bepaalde manier van wedden wordt uitgelicht.

De beste voetbalwedden tips op een rijtje

Er zijn veel artikelen gepubliceerd met daarin een uitleg over een bepaalde tak van sportwedden. Voetbalwedden is bovendien een groot domein op deze website. We zullen de beste voetbalwedden tips even op een rijtje zetten mét een verwijzing naar het desbetreffende artikel voor wat meer diepgang.

De beste gratis wedtips voor voetbal

Dit artikel is vrij algemeen van aard. Het is een goede introductie op het wedden op verschillende voetbalwedstrijden of andere zaken die hieraan gerelateerd zijn. We geven als het ware ‘een kijkje in de keuken’ bij het schrijven van een voorbeschouwing voor een voetbalwedstrijd.

Strategie voor wedden op de underdog in het voetbal

Dit is een handig artikel als je niet perse op de favoriet in een voetbalduel wil wedden. De underdog is het team dat het bij een voetbalwedstrijd de minste kans heeft om de wedstrijd winnend af te sluiten.

Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de wedstrijd Ajax – RKC Waalwijk. RKC Waalwijk zal hier vrijwel altijd de rol van underdog hebben. Ajax is immers de betere ploeg en krijgt van de bookmakers dus automatisch het vertrouwen.

Een andere handige indicator is de hoogte van de quotering voor een overwinning. Op dit moment is de quotering voor een overwinning van Ajax op RKC met 1.04 ontzettend laag. Dat is logisch gezien het feit dat er een aanzienlijk krachtsverschil is tussen beide ploegen. Een overwinning van de Waalwijkers staat gequoteerd op 29.50, dat is een héél stuk hoger. Dit artikel gaat dieper in op het wedden op de underdog.

Wedden op team wint zonder tegengoal: uitleg en strategie

Deze weddenschap zie je ook vaak terugkomen bij het afsluiten van voetbalweddenschappen. Vaak zie je ze terug in de vorm van ‘team x wint zonder tegendoelpunt’. Bij bepaalde wedstrijden is deze weddenschappen aantrekkelijk, omdat het dan bijvoorbeeld een team betreft die al lang geen tegendoelpunt heeft geïncasseerd (clean sheets).

Bij het wedden op het feit dat een bepaald team wint zonder tegendoelpunt doet de underdog vaak ook volop mee. Zij zijn vaak verdedigender ingesteld dan hun tegenstander en dat maakt het scoren automatisch lastiger.

De quoteringen voor de underdog zijn dan vaak alsnog aan de hoge kant, omdat het dan een kwestie van tegenhouden is in de wedstrijd. Ook hier hebben we een artikel over gepubliceerd. Hierin staat extra uitleg en er worden verschillende tips gegeven.

Weddenschap uitgelicht: speler scoort en wint

Ook dit is weer gangbare weddenschap in het voetbalwedden. Op het eerste gezicht lijkt het een vrij simpele weddenschap, maar toch is het raadzaam om goed na te denken over je voorspelling. Deze weddenschap heeft twee componenten: de speler moet scoren én het team moet winnen. Je moet dus met twee zaken rekening houden tijdens het maken van een beslissing.

Een voorbeeld: Cyriel Dessers (Heracles Almelo) is op dit moment de topscoorder van de Eredivisie. Hij wist net tot nu toe veertien keer te vinden. Dat de Belgische spits in een wedstrijd kan scoren, is dus logisch. Echter is het helemaal niet zeker dat Heracles dan de wedstrijd gaat winnen. Bij de wedstrijd Ajax – Heracles Almelo scoorde Dessers de 4-1 in de slotfase van de wedstrijd, maar er werd niet gewonnen.

In dit artikel geven we meer uitleg over het aanpakken van deze weddenschappen. Ook geven we een tips die voor ondersteuning moeten zorgen.

Extra informatie over Online Wedden bij Bookmakers

Je kunt onze website bezoeken als je actuele en relevante informatie wil krijgen over een bepaalde voetbalwedstrijd. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een actueel overzicht met de verschillende blessures in de voetballerij. Dat is handig om te gebruiken bij het doen van een voorspelling. Een team kan er bijvoorbeeld zwakker op geworden zijn door de afwezigheid van bepaalde spelers.