18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea – Watford voorspelling – wedden, quotes en tip 4 juli 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Chelsea – Watford, Premier League
Aanvang: zaterdag 4 juli 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Chelsea wint en houdt de nul
Bookmaker: Toto
Quote: 2.32

De een strijdt voor een plekje in de Champions League en de ander zet alles op alles om niet te degraderen. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Chelsea – Watford.

Finales

Eigenlijk speelt Chelsea nog zes finales dit seizoen. Alles om dat ticket voor de Champions League van volgend seizoen te kunnen veiligstellen. Het is door de voorgenomen uitsluiting van Manchester City nog niet duidelijk of hiervoor de topvier gehaald moet worden, of dat een vijfde plek ook genoeg zou zijn. Hoe dan ook, de nummers drie tot en met zes staan maar drie punten van elkaar (Leicester City 55, Chelsea 54, Manchester United 52 en Wolverhampton Wanderers 52).

Vorige week kreeg de ploeg van coach Frank Lampard voor het eerst sinds de herstart de deksel op de neus. Na overwinningen op Aston Villa (1-2), Manchester City (2-1) en Leicester City (0-1, beker) werd verloren op bezoek bij stadsgenoot West Ham United. Opvallend is dat in alle drie de competitiewedstrijden beide teams tot scoren wisten te komen. Tip: je kunt wedden op de voorspelling dat dit nu ook gebeurt. Hiervoor krijg je een quote van 1.93.

Overleven

Er geldt maar één ding voor Watford in het restant van dit Premier League-seizoen: overleven op het hoogste niveau. En dat kan nog eens een hels karwei worden. De club staat nog net op een veilige zeventiende plek, maar de voorsprong op Aston Villa én Bournemouth is maar één puntje. En vorige week wist ook nog eens West Ham United over Watford heen te springen. Het is dus niet eens vijf voor twaalf, maar eerder twee voor twaalf voor Watford.

En dan kan de club van Daryl Janmaat ook nog eens niet veel hoop halen uit de laatste wedstrijden die gespeeld zijn. Sinds de herstart werd nog een punt gepakt tegen Leicester City (1-1), maar hierna bleken Burnley (1-0) en Southampton (1-3) te sterk voor Watford. Met de 1-0-nederlaag tegen Crystal Palace pre-Corona erbij genomen werd er in drie van de laatste vier wedstrijden maximaal twee keer gescoord. Tip: wedden op de voorspelling ‘minder dan 2,5 goals’ geeft een quote van 2.15.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan heeft de thuisploeg een enorm voordeel. Van de laatste zes wedstrijden tussenbeide won Chelsea er vijf, tegenover één zege voor de bezoekers. Het doelsaldo is met 16-11 in het voordeel van Chelsea. De laatste Chelsea – Watford was in mei 2019 en eindigde in 3-0.

Teamnieuws

Door de verrassende nederlaag tegen West Ham United kan coach Frank Lampard ervoor kiezen om Jorginho, Mason Mount en Billy Gilmour weer een basisplaats te geven. Olivier Giroud lijkt de voorkeur te kunnen krijgen boven Tammy Abraham. Fikayo Tomori is nog een vraagteken voor dit duel.

Watford moet het sowieso stellen zonder Daryl Janmaat, Gerard Deulofeu en Isaac Success, die alle drie door een blessure langs de lijn toekijken. Christian Kabasele kan terugkeren in het hart van de verdediging. Nu Deulofeu er niet is, moeten Roberto Pereyra en Ismaïla Sarr voor de creativiteit voorin zorgen.

Chelsea – Watford tip

Chelsea – Watford: het verschil tussen deze twee teams lijkt evident. Daardoor is het aantrekkelijk je voorspelling uit te breiden. Van Watford hoeven we namelijk niet veel goals te verwachten. Tip: wedden op de voorspelling ‘Chelsea wint en houdt de nul’ met een quote van 2.32 bij Toto.

Chelsea – Watford Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Chelsea: 1.41
Gelijkspel: 4.40
Winst Watford: 7.00