18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea – Manchester City voorspelling – wedden, quotes en tip 25 juni 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Chelsea – Manchester City, Premier League
Aanvang: donderdag 25 juni 2020, 21.15 uur
Beste wedtip: Manchester City wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.80

Een onvervalste topper in de Engelse Premier League, tussen de nummers vier en twee. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Chelsea – Manchester City.

Trots

Jarenlang was Chelsea een duiventil met veel voetballers uit alle windhoeken van de wereld. John Terry was hierbinnen de enige stabiele factor, als speler uit de eigen jeugd. Sinds de aanstelling van de populaire oud-speler Frank Lampard als hoofdtrainer is dit flink veranderd. Jonge talenten als Fikayo Tomori, Reece James, Mason Mount, Callum Hudson-Odoi en Tammy Abraham krijgen volop speelminuten. Chelsea heeft weer een team waar de fans trots op kunnen zijn.

En de resultaten zijn ook nog eens om over naar huis te schrijven. Na dertig speelrondes vinden de Londenaren zichzelf terug op de vierde plek, die recht geeft op Champions League-plaatsing (de vijfde plek mogelijk ook, daarover later meer). Tip: in drie van de laatste vier wedstrijden werd drie keer of vaker gescoord. Je kunt wedden op ‘meer dan 2,5 goals. Deze voorspelling geeft je een quote van 1.65.

Leegloop

Manchester City is een van de beste en rijkste clubs van de wereld. Er is dus eigenlijk geen reden om weg te gaan wanneer je een belangrijke speler bent in de blauwe helft van Manchester. Toch zou het zomaar eens kunnen dat we te maken gaan krijgen met een leegloop. Als topspeler wil je namelijk toch zeker wel meedoen aan de Champions League. En laat dat nou net op losse schroeven staan, gezien de eerder opgelegde schorsing van twee jaar van de UEFA.

Logischerwijs ging Manchester City in beroep en voor het einde van juli hoort de club of dat succesvol is gebleken. Zo niet, dan gaat de gehele topvijf de CL in, behalve Manchester City. Kijkend naar de afgelopen reeks duels, zien we dat al vier duels op rij maar een van de twee clubs heeft gescoord in de City-duels. Dit kun je als tip voor je voorspelling gebruiken. ‘niet beide teams scoren’ levert je een quote van 2.22 op.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan hebben de bezoekers een enorm voordeel. Van de laatste zes wedstrijden tussenbeide won Manchester City er namelijk vijf en Chelsea slechts één. Het doelsaldo is met 3-11 dan ook in het voordeel van de uitploeg. De laatste Chelsea – Manchester City was in december 2018 en eindigde in 2-0.

Teamnieuws

Jorginho keert bij Chelsea terug van zijn schorsing en vergroot de mogelijkheden op het middenveld. Fikayo Tomori, Marco van Ginkel en Callum Hudson-Odoi zijn geblesseerd. In de punt van de aanval moet Frank Lampard kiezen tussen Olivier Giroud en Tammy Abraham.

Manchester City moet het stellen zonder Sergio Agüero, die de rest van het seizoen gedag kan zeggen. Eric García, John Stones en Phil Foden kunnen waarschijnlijk niet meedoen en de kans is groot dat David Silva in dit duel rust krijgt.

Chelsea – Manchester City tip

Chelsea – Manchester City: de thuisploeg moet alles op alles zetten om plaatsing voor de Champions League nog te kunnen behalen. Toch denken wij dat Manchester City deze aanval gaat afslaan. Tip: wedden op de voorspelling ‘Manchester City wint’ met een quote van 1.80 bij Toto.

Chelsea – Manchester City Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Chelsea: 4.20
Gelijkspel: 3.95
Winst Manchester City: 1.80