18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea – Liverpool voorspelling – wedden, quotes en tip 22 september 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Chelsea – Liverpool, Premier League
Aanvang: zondag 22 september 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: winst Liverpool
Bookmaker: Toto
Quote: 1.92

De nummer zes van de Premier League krijgt de trotse koploper op bezoek. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Chelsea – Liverpool.

Legende

Chelsea heeft er een handje van om oud-spelers aan te stellen als trainer van het eerste elftal. Zo hadden Glenn Hoddle (1993 tot 1996), Ruud Gullit (1996 tot 1998) en Gianluca Vialli (1998 tot 2000) de touwtjes in de handen in de rol van speler-coach en was oud-speler Roberto Di Matteo van 2011 tot 2012 trainer op Stamford Bridge. Nu is Frank Lampard van Derby County overgenomen als coach; hij was een ware legende in het shirt van The Blues. In zijn carrière speelde de middenvelder uiteindelijk 648 officiële wedstrijden voor Chelsea, met 210 goals.

Door het transferverbod moet Chelsea werken met veel spelers uit de eigen jeugd. Opvallend is dat alle Chelsea-goals tot nu toe ook zijn gemaakt door ex-jeugdspelers. Fikayo Tomori (één goal), Mason Mount (drie goals) en Tammy Abraham (zeven goals) zorgen voor de doelpunten. Die laatste scoorde achter elkaar twee keer tegen Norwich City, twee keer tegen Sheffield United en drie keer tegen Wolverhampton Wanderers. Je kunt dit als tip gebruiken voor je voorspelling en wedden dat hij ook tegen Liverpool scoort, met een quote van 2.42.

Doelstelling

Liverpool stond aan het einde van het vorige seizoen met de Champions League-trofee in de handen, maar in de nationale competitie moest het Manchester City voor laten gaan. Daar willen Jürgen Klopp en zijn spelers verandering in brengen. De doelstelling voor dit jaar is duidelijk: de titel pakken. Daarvoor zijn The Reds uitstekend aan de competitie begonnen; na vijf wedstrijden staat Liverpool bovenaan met de maximale score. Norwich City (4-1), Southampton (1-2), Arsenal (3-1), Burnley (0-3) en Newcastle United (3-1) werden verslagen.

Door deze overwinningen is Liverpool nu 22 wedstrijden in de competitie op rij ongeslagen en in de laatste 44 Premier League-duels verloor de club slechts één keer. Tijdens de laatste acht wedstrijden wist Liverpool de wedstrijd winnend af te sluiten, terwijl het ook al bij de rust op voorsprong stond. Tip: mocht Liverpool vlammend van start gaan tegen Chelsea, dan kan dit ook in dit duel gebeuren. Wedden op de voorspelling ‘Liverpool staat voor bij rust en wint’ geeft een quote van 2.95.

Onderlinge resultaten

De laatste zes onderlinge wedstrijden konden niet beter gelijk op gaan. Beide teams wonnen twee duels hiervan en de andere twee eindigden gelijk. Zelfs het doelsaldo is met 7-7 exact gelijk. De laatste Chelsea – Liverpool, in september 2018, eindigde in 1-1.

Teamnieuws

Bij Chelsea keerde N’Golo Kanté terug op de training en hij kan mogelijk nu weer starten. Mason Mount kan waarschijnlijk niet meedoen, net als Emerson, Reece James en Callum Hudson-Odoi. Antonio Rüdiger en Ruben Loftus-Cheek zijn sowieso geblesseerd.

Liverpool-coach Jürgen Klopp kan nog steeds niet beschikken over Alisson, Nathaniel Clyne, Naby Keïta en Divock Origi, die allemaal geblesseerd zijn. Joe Gomez, Georginio Wijnaldum en Alex Oxlade-Chamberlain hopen terug te keren in de basiself.

Chelsea – Liverpool tip

Al vroeg in de seizoen staat de topwedstrijd Chelsea – Liverpool op het programma. Beiden staan er prima voor in de competitie, maar de bezoekers maken toch meer indruk, waardoor ze ook bovenaan staan na vijf duels. Tip: wedden op de voorspelling ‘winst Liverpool’ met een quote van 1.92 bij Toto.

Chelsea – Liverpool Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Chelsea: 3.45
Gelijkspel: 3.70
Winst Liverpool: 1.92