18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea – Liverpool voorspelling – wedden, quotes en tip 20 september 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Chelsea – Liverpool, Premier League
Aanvang: zaterdag 20 september 2020, 17.30 uur
Beste wedtip: Liverpool wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.12

Speelronde twee van het nieuwe Premier League-seizoen levert direct een enorm spannende kraker op! Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Chelsea – Liverpool.

Renovatie

Voor veel clubs zal het geen onbekend gevoel zijn: het idee hebben dat er iets mist in de selectie. Dat is dan ook de reden dat clubs elk jaar een hoop geld reserveren voor een nieuwe spits of een extra middenvelder. Maar Chelsea maakt het wel erg bont met hun renovatie. Willian en Pedro waren transfervrij de enige vertrekkers. Thiago Silva, Ben Chilwell, Kai Havertz, Hakim Ziyech en Timo Werner werden aangetrokken, samen voor zo’n 220 miljoen euro.

En dan moet er nog een nieuwe doelman komen. Edouard Mendy van Stade Rennes staat op de nominatie om naar Londen te gaan verhuizen. Hier moet hij Kepa Arrizabalaga vervangen. De Spanjaard had vorig seizoen het laagste reddingspercentage in de geschiedenis van de Premier League, met 54,5 procent. Tip: zolang de komst van Mendy niet rond is, moet Kepa op doel staan. Je kunt dus wedden op de voorspelling ‘Liverpool scoort meer dan 1,5 keer’ met een quote van 1.81.

Standaard

Liverpool heeft de afgelopen seizoenen een standaard neergezet in de Premier League die voor andere clubs moeilijk te evenaren is. Het enige probleem is dat dit even lastig is voor Liverpool zelf. Het is dat na de herstart van de Premier League nog verloren werd van Manchester City en Arsenal, anders had de kampioen met gemak de honderd punten aangetikt. Nu bleef de teller eentje later steken, op 99. Of dit in het komende seizoen te evenaren valt, moet nog gezien worden.

Grote wijzigingen werden niet verwacht bij de regerend kampioen. Reserves Dejan Lovren en Adam Lallana vertrokken en met Kostas Tsimikas werd een nieuwe back-up voor de linksbackpositie aangetrokken. Thiago moet de tweede versterking worden van deze zomer. Tip: als je denkt dat het Liverpool gaat lukken de titel te behouden, dan kun je daarop wedden. De voorspelling dat Klopp en zijn mannen weer kampioen worden geeft een quote van 3.25.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van de wedstrijd Chelsea – Liverpool heeft de club uit Liverpool een groot voordeel. Van de laatste vier wedstrijden tegen Chelsea werden er namelijk vier gewonnen en een gelijkgespeeld. Het doelsaldo over deze duels is 9-12. Vorig seizoen wonnen beide clubs deze ontmoeting in eigen huis: Liverpool met 5-3 en Chelsea met 2-0.

Teamnieuws

Het is Chelsea nog niet gelukt om de nieuwe doelman Edouard Mendy binnen te halen, waardoor Kepa Arrizabalaga nog steeds op doel staat. Zomeraanwinsten Ben Chilwell, Thiago Silva en Hakim Ziyech zijn niet beschikbaar, terwijl ook Billy Gilmour en Christian Pulisic niet kunnen spelen. Er is wel een klein beetje goed nieuws voor coach Frank Lampard: Mateo Kovacic is teruggekeerd van zijn schorsing.

Thiago moet overkomen van Bayern München en de grote nieuwe aanwinst worden bij Liverpool, maar voorlopig is de deal nog niet helemaal rond en hij gaat sowieso niet spelen tegen Chelsea. Verder weinig problemen bij Jürgen Klopp, die alleen Alex Oxlade-Chamberlain hoeft te missen. Op het middenveld moet hij kiezen tussen Naby Keita en Georginio Wijnaldum.

Chelsea – Liverpool tip

Chelsea – Liverpool: beide teams willen vol voor de titel gaan dit seizoen. Chelsea heeft echter veel personele problemen, waardoor de bezoekers de grotere kans lijkt te hebben. Tip: wedden op de voorspelling ‘Liverpool wint’ met een quote van 2.12 bij Toto.

Chelsea – Liverpool Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Chelsea: 3.05
Gelijkspel: 3.60
Winst Liverpool: 2.12