18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea – Eintracht Frankfurt voorspelling – wedden, quotes en tip 9 mei 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Chelsea – Eintracht Frankfurt, Europa League
Aanvang: donderdag 9 mei 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.90

De beslissing gaat vallen. Welk team plaatst zich voor de finale van de Europa League? Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Chelsea – Eintracht Frankfurt.

Succesvol

Chelsea kan dit seizoen zomaar nog eens mooi af gaan sluiten. Lang leek het op een verloren seizoen onder leiding van de nieuw aangestelde Maurizio Sarri. Op dit moment staan de Londenaren er toch prima voor. In de competitie heeft de club de derde plaats afgepakt van Tottenham Hotspur en ondertussen is Chelsea ook maar één wedstrijd verwijderd van de finale van de Europa League. Zouden The Blues dit toernooi winnen en derde worden, dan mag er toch gesproken worden van een succesvol seizoen.

Daarnaast is het wel de vraag of dit het afscheid wordt van Eden Hazard. De Belg wordt al langer in verband gebracht met een megatransfer naar Real Madrid. Dit seizoen was hij weer erg belangrijk voor zijn club, met tot nu toe zestien doelpunten en vijftien assists. De laatste tijd maakt hij minder doelpunten. In de laatste zeven duels scoorde hij niet. Zodoende lijkt het geen goede tip om te wedden op de voorspelling dat Hazard gaat scoren, ondanks de quote van 1.87, die aangeeft dat die kans wel groot is.

Verrassing

Eintracht Frankfurt mag met recht de verrassing van dit seizoen van de Europa League genoemd worden. Vorig seizoen wist de club in de beker onder meer af te rekenen met Mainz 05 en Schalke 04, waarna in de finale gewonnen werd van Bayern München. Hierdoor mocht de club uitkomen in de Europa League. In de poule eindigde Eintracht boven Lazio, Apollon Limassol en Olympique Marseille met zes overwinningen, waarna achtereenvolgens Shakhtar Donetsk, Internazionale en Benfica uitgeschakeld werden.

Na de 1-1 in eigen huis is doorbekeren tegen Chelsea ook geen onmogelijke uitdaging. Wat in elk geval zeker lijkt is dat Eintracht Frankfurt gaat scoren dit duel. In de laatste twaalf duels scoorden de Duitsers slechts eenmaal niet. In de helft van de wedstrijden kwamen zelfs beide teams tot scoren. Tip: je kunt wedden dat ook in dit duel beide teams minimaal één doelpunt gaan maken. De quote voor deze voorspelling is 1.90.

Onderlinge resultaten

Dit is het eerste seizoen ooit waarin het affiche Chelsea – Eintracht Frankfurt tijdens een Europees toernooi op het programma staat. Zodoende stonden de teams één keer eerder tegenover elkaar. Vorige week werd het 1-1, door doelpunten van Luka Jović en Pedro Rodríguez.

Teamnieuws

Chelsea moet het stellen zonder Antonio Rüdiger en Callum Hudson-Odoi, terwijl het nog onzeker is of Ethan Ampadu en N’Golo Kanté mee kunnen spelen. Daarnaast moet Maurizio Sarri kiezen of Gonzalo Higuaín, de vaste spits, speelt of Olivier Giroud, de topscorer van de Europa League.

Bij Eintracht Frankfurt keert Ante Rebić terug van een schorsing en hem kunnen ze goed gebruiken aangezien Sébastien Haller er niet bij is. Ook Taleb Tawatha, Marc Stendera en Marco Russ kunnen door blessures niet mee spelen.

Chelsea – Eintracht Frankfurt tip

Chelsea – Eintracht Frankfurt betekent een wedstrijd tussen misschien wel de grote favoriet voor eindzege in de Europa League en de grote underdog. Wat je sowieso wel mag verwachten voor je voorspelling zijn doelpunten. Tip: wedden op ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.90 bij Toto.

Chelsea – Eintracht Frankfurt Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Chelsea: 1.37
Gelijkspel: 5.15
Winst Eintracht Frankfurt: 8.05