18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Brazilië – Paraguay voorspelling – wedden, quotes en tip 28 juni 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Brazilië – Paraguay, Copa América
Aanvang: Vrijdag 28 juni 2019, 02.30 uur
Beste wedtip: Winst Brazilië en meer dan 1.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.25

Het is tijd voor de kwartfinales van de Copa América en daarin neemt gastland Brazilië het op tegen Paraguay. Wie dit wint, plaatst zich voor de laatste vier en daarmee komt de finale wel erg dichtbij. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Brazilië – Paraguay.

Titelfavoriet

Net als bijna iedere editie, is Brazilië natuurlijk één van de grote kanshebbers voor het winnen van de Copa América. Het is dus geen wonder dat het gastland bovenaan in groep A eindigde en dat het hierin Venezuela, Peru en Bolivia achter zich liet. Nu komt de kwartfinale eraan en volgens de bookmakers zal het hier niet ophouden voor de Brazilianen. ‘Reach the semi-final’ heeft voor Brazilië namelijk maar een quote van 1.07.
Brazilië behaalde in de groepsfase zeven punten in drie wedstrijden, daarnaast hoefde het geen enkele goal te incasseren. Het gastland maakte ook veel doelpunten in de duels die het won, want van Bolivia werd er met 3-0 gewonnen en tegen Peru boekte Brazilië een 0-5 overwinning. Met de vorm van de Brazilianen zit het dus wel goed.

Eén van de twee beste derde plaatsen

Paraguay heeft erg veel geluk gehad met het feit dat het in de kwartfinale van het toernooi staat, want het land is gered door een gelijkspel van Ecuador en Japan in de laatste wedstrijd. Nu is het op doelsaldo één van de twee beste derde plaatsen en anders was dat dus Japan of Ecuador geweest. Paraguay won nog geen enkel duel dit jaar in de Copa América en het is dan ook niet raar dat een overwinning van dit land een quote van 17.50 heeft tegen Brazilië.
Groep B was de poule waarin Paraguay zat en dit was zeker niet de makkelijkste, Colombia en Argentinië zaten namelijk in deze poule. Paraguay kon het die landen toch nog erg lastig maken, want tegen Argentinië speelde het gelijk met 1-1 en tegen Colombia verloor het maar met 1-0.

Eenvoudige zege

De landen troffen elkaar twee jaar geleden voor het laatst in een officiële wedstrijd en toen was er duidelijk te zien wie de betere was. Brazilië domineerde, waardoor Paraguay er niet aan te pas kwam. De Brazilianen hadden 67 procent balbezit en creëerden veel meer kansen. Paraguay eindigde de wedstrijd zonder ook maar één keer binnen de palen te schieten. Het duel eindigde in een 3-0 overwinning voor Brazilië door doelpunten van Philippe Coutinho, Neymar en Marcelo. Dit keer lijkt het land weer te gaan winnen, want een zege van het gastland heeft een quote van 1.15.

Brazilië – Paraguay tip

Brazilië is de favoriet om de Copa América te winnen en het liet al zien dat het momenteel in goeden doen is. Paraguay won daarentegen nog geen enkel duel in het toernooi, maar maakte het Colombia en Argentinië al wel moeilijk. De tip bij deze wedstrijd is dat Brazilië wint en dat er meer dan 1.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling van Brazilië – Paraguay heeft een quote van 1.25.

Brazilië – Paraguay Copa América wedden

Quotes bij Toto

Winst Brazilië: 1.15
Gelijkspel: 6.60
Winst Paraguay: 17.50