18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Brazilië – Argentinië Copa América voorspelling – wedden, quotes en tip 2 juli 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Brazilië – Argentinië, Copa América
Aanvang: dinsdag 2 juli 2019, 02.30 uur
Beste wedtip: winst Brazilië
Bookmaker: Toto
Quote: 1.80

Er staat een mooi affiche op het programma in de halve finales van de Copa América. Twee voetbalgrootmachten nemen het namelijk tegen elkaar op. Het is bijna tijd voor Brazilië – Argentinië. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Brazilië – Argentinië.

Door het oog van de naald

Brazilië heeft met veel pijn en moeite de laatste vier van het toernooi bereikt. In de kwartfinale trof het Paraguay. De Brazilianen hadden de grootste moeite met de tegenstander en na negentig minuten viel er nog geen enkele treffer te noteren. In de Copa América wordt er in de kwartfinales nog niet met een verlenging gewerkt en dus moesten strafschoppen beslissing gaan brengen. De penaltyreeks werd spannend en Brazilië trok uiteindelijk aan het langste eind: 4-3.

Brazilië wist de Copa América al acht keer eerder te winnen. Ze zouden er dolgraag een negende keer aan toevoegen. De bookmakers hebben veel vertrouwen in een Braziliaanse overwinning. Die weddenschap heeft namelijk een quotering van 1.80. Verder staat een Argentijnse overwinning op 4.85 en een gelijkspel op 3.25.

Groepsfase maar net overleefd

Argentinië is niet meer wat het geweest is. Na het mindere WK in 2018 gaat het ook op de Copa América af en toe erg stroef. Het scheelde niet veel of de Argentijnen hadden de halve finale nooit kunnen bereiken. In de groepsfase won het alleen de laatste wedstrijd. Op de eerste speeldag werd er met 0-2 verloren van Colombia en op de tweede speeldag werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Paraguay. De laatste wedstrijd tegen Qatar moest winnend afgesloten worden, want anders lag Argentinië uit het toernooi. De Argentijnen verzaakten niet en wonnen met 0-2.

In de kwartfinale trof het land Venezuela. Argentinië was beter in die wedstrijd en won verdiend met 0-2. Nu wacht dus het treffen met Brazilië en als Argentinië wint, staat het voor de derde keer op rij in de finale van de Copa América. De laatste twee finales gingen allebei verloren en twee keer was Chili de tegenstander. In 1993 won Argentinië de Copa América voor het laatst.

Onderlinge resultaten

Brazilië en Argentinië stonden maar liefst 67 keer eerder tegenover elkaar in het verleden. De statistieken zijn in Braziliaans voordeel met 29 overwinningen. De Argentijnen wonnen 25 keer en het eindigde 13 keer in een gelijkspel.

Op 16 oktober 2018 troffen beide landen elkaar voor het laatst. In een vriendschappelijk wedstrijd trok Brazilië met 1-0 aan het langste eind.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Brazilië beschikt men over een volledige fitte selectie.

Ook bij Argentinië is er in dat opzicht geen vuiltje aan de lucht.

Brazilië – Argentinië tip

Het affiche belooft veel goeds. Brazilië is de favoriet en Argentinië is inmiddels aardig in vorm. Het gaat echter maar om één wedstrijd en daarin kan van alles gebeuren. Toch lijkt het aannemelijk dat Brazilië ten koste van Argentinië naar de finale van de Copa América gaat. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.80 bij Toto.

Brazilië – Argentinië Copa América wedden

Quotes bij Toto

Winst Brazilië: 1.80
Gelijkspel: 3.25
Winst Argentinië: 4.85