18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Borussia Mönchengladbach – Union Berlin voorspelling – wedden, quotes en tip 31 mei 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Borussia Mönchengladbach – Union Berlin, Bundesliga
Aanvang: zondag 31 mei 2020, 20.30 uur
Beste wedtip: Borussia Mönchengladbach wint met handicap -1
Bookmaker: Toto
Quote: 2.30

Inmiddels is het doorgaan van de Bundesliga niet eens meer iets opvallends. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Borussia Mönchengladbach – Union Berlin.

Doelpunten

En zo maakt de subtop het wel heel gemakkelijk voor Bayern München. De Duitse recordkampioen is op weg naar een nieuw kampioenschap, mede doordat de concurrentie punten laat liggen. Daar doet Borussia Mönchengladbach vrolijk aan mee. Waar de post-Corona-periode nog begonnen werd met een 1-3 tegen Eintracht Frankfurt, deze werd gevolgd door een 1-3-nederlaag tegen Bayer Leverkusen en een 0-0 tegen degradatiekandidaat Werder Bremen.

Door het gelijke spel heeft Mönchengladbach wel weer Bayer Leverkusen in weten te halen, maar het is nog alle hens aan dek om de vierde plek (goed voor Champions League-plaatsing) vast te houden. Leverkusen staat slechts op doelsaldo achter. Tip: in thuiswedstrijden van Die Fohlen zijn over het algemeen redelijk veel doelpunten te zien. In elf van de laatste dertien duels in het Borussia-Park werd meer dan 2,5 keer gescoord. Wedden op de voorspelling dat dit weer gebeurt, geeft een quote van 1.64.

Droom

Wat er ook zou gebeuren, dit seizoen zou sowieso een ware droom zijn die uitkomt voor de fans van Union Berlin. De club uit de Duitse hoofdstad promoveerde voor het eerst naar de Bundesliga en het bungelt niet eens kansloos onderaan. Vier punten is het verschil maar met de plek voor nacompetitie. Maar in het Stadion An der alten Försterei wanhoopt men niet. Union heeft de beste verdediging van de onderste negen ploegen en weet zodoende het hoofd nog boven water te houden.

Het is alleen wel duidelijk dat het water begint te stijgen voor Union Berlin. De laatste wedstrijden gingen niet bepaald van een leien dakje. Tegen achtereenvolgens VfL Wolfsburg (2-2), SC Freiburg (3-1), Bayern München (0-2), Hertha BSC (4-0) en 1. FSV Mainz 05 (1-1) werd niet gewonnen. Wie weet lukt het Union om een nederlaag tegen Mönchengladbach af te wenden. Dit kan een tip zijn voor je voorspelling. Wedden op ‘Union Berlin wint of speelt gelijk’ geeft een quote van 2.21.

Onderlinge resultaten

Een echt onderling verleden is er niet. De wedstrijd Borussia Mönchengladbach – Union Berlin werd nog nooit in de competitie gespeeld. De heenwedstrijd, afgelopen november, eindigde in 2-0 voor de club uit de hoofdstad.

Teamnieuws

Breel Embolo en Tobias Strobl vielen bij Borussia Mönchengladbach vorige week uit met blessures. Die tweede kan sowieso niet meespelen, Embolo is mogelijk toch op tijd fit. Tony Jantschke is geschorst na vijf gele kaarten, waar Fabian Johnson en Denis Zakaria al langer geblesseerd zijn.

Tegenstander Union Berlin moet het in elk geval stellen zonder Robert Andrich, die geschorst is na zijn rode kaart. Keven Schlotterbeck keert juist terug van een schorsing. Sebastian Polter is door de club zelf geschorst. Daarnaast mist coach Urs Fischer ook de geblesseerde Akaki Gogia en Sheraldo Becker.

Borussia Mönchengladbach – Union Berlin tip

Borussia Mönchengladbach – Union Berlin: na twee teleurstellende wedstrijden hoopt de thuisploeg weer de oude vorm te hervinden. Union lijkt daar de perfecte tegenstander voor, met slechte resultaten de laatste tijd. Tip: wedden op de voorspelling ‘Borussia Mönchengladbach wint met handicap -1’ met een quote van 2.30 bij Toto.

Borussia Mönchengladbach – Union Berlin Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Borussia Mönchengladbach: 1.51
Gelijkspel: 4.15
Winst Union Berlin: 5.75