Wedstrijd: België – Zwitserland, Nations League
Aanvang: vrijdag 12 oktober 2018, 20.45 uur
Beste wedtip: België wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.45

België en Zwitserland wonnen de eerste wedstrijd in de Nations League. Wie vrijdag wint pakt de koppositie in groep 2 van divisie A. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op België – Zwitserland.

Favoriet in groep 2 van divisie A

België is ingedeeld bij Zwitserland en IJsland. De Belgen hebben op papier het beste team in die groep. Ook op het afgelopen WK zijn zij een stuk verder gekomen dan hun groepsgenoten. België kwam namelijk tot de halve finale, Terwijl Zwitserland al in de achtste finale strandde en IJsland zelfs al in de groepsfase.

De Rode Duivels zijn goed begonnen aan de Nations League. IJsland was de eerste tegenstander en werd met 0-3 verslagen. Eden Hazard opende de score door een penalty te benutten. Daarna bepaalde Romelu Lukaku met twee treffers de eindstand op 0-3. Een doelpunt van de Belg tegen Zwitserland heeft een quote van 1.74.

Verassend sterk begonnen aan de Nations League

Net als België, speelde Zwitserland al tegen IJsland. Vooraf dacht men dat het een gelijkopgaande wedstrijd zou zijn, maar niets was minder waar. De Zwitsers waren namelijk met 6-0 te sterk in dat eerste duel. Niemand scoorde twee keer in die wedstrijd, want het waren allemaal verschillende doelpuntenmakers. Toch gaat Zwitserland de tweede groepswedstrijd niet winnen volgens de bookmakers. Een overwinning van de Zwitsers tegen de Belgen heeft een quote van 6.35

Na de eerste gespeelde wedstrijd in de Nations League, oefende Zwitserland nog tegen Engeland. In dat duel ging het ten onder met 1-0 door een goal van Marcus Rashford.

Recentste ontmoeting

De laatste keer dat België en Zwitserland tegen elkaar speelden, was in 2016. De Belgen wonnen die wedstrijd met 1-2, nadat ze op achterstand kwamen. In de 31e minuut zette Blerim Džemaili de Zwitsers op voorsprong. Romelu Lukaku en Kevin de Bruyne zorgde er met hun treffers voor dat België alsnog won. Een overwinning van de Belgen heeft vrijdag een quote van 1.45.

België – Zwitserland tip

Zowel België als Zwitserland startte goed in de Nations League. De Zwitsers wonnen met meer doelpunten verschil. België beschikt over meer individuele kwaliteit. De Rode Duivels waren op het WK erg sterk en lijken die lijn door te trekken. De tip bij deze wedstrijd is dat België wint. Deze voorspelling op België – Zwitserland heeft een quote van 1.45 bij Toto.

België – Zwitserland Nations League wedden

Quotes bij Toto

Winst België: 1.45
Gelijkspel: 4.35
Winst Zwitserland: 6.35