18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hapoel Beer Sheva – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 29 augustus 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Hapoel  Beer Sheva – Feyenoord, Europa League play-offs
Aanvang: Donderdag 29 augustus 2019, 19.30 uur
Beste wedtip: Winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 2.20

Feyenoord speelt donderdag nog één keer om zich te plaatsen voor de Europa League. In deze wedstrijd verdedigt de Nederlandse club een 3-0 voorsprong en hiermee is de kans dus groot dat de Rotterdammers zich kwalificeren voor het toernooi. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Hapoel Beer Sheva – Feyenoord.

Lange weg

Hapoel Beer Sheva moest veel rondes overleven om uiteindelijk bij dit tweeluik met Feyenoord uit te komen. Het eindigde als nummer drie in Israël en hierdoor werd de club in de eerste kwalificatieronde ingedeeld. Die eerste ronde was gelijk een test, want Beer Sheva had het erg moeilijk met KF Laçi. Uit speelde het namelijk gelijk met 1-1 en thuis won het met 1-0, waardoor de volgende ronde bereikt was.
In de tweede ronde kwam de Israëlische club Kairat tegen en deze keer ging het iets gemakkelijker door naar de volgende ronde. Thuis won Beer Sheva met 2-0, waardoor het uit alleen die stand hoefde te verdedigen. Uit eindigde de return in 1-1 en dit was dus genoeg om naar de derde kwalificatieronde door te stromen, waarin Norrköping de tegenstander was. In deze twee wedstrijden gebeurde weer hetzelfde, uit een gelijkspel en thuis een overwinning. Het valt dus op dat Hapoel Beer Sheva thuis een stuk sterker oogt dan in de uitduels. Toch is het thuis de underdog tegen Feyenoord, want een overwinning van de ploeg uit Israel heeft een quote van 3.05 en een zege van de Rotterdammers heeft een quotering van 2.20.

Genoeg rust

Feyenoord kreeg, net als andere Eredivisieclubs, rust om zich goed voor te bereiden op het Europese programma – het is afwachten of dit zijn vruchten afwerpt. In de vorige ronde speelde Feyenoord gelijk in het uitduel tegen Dinamo Tbilisi. Toen had het die rust niet gehad. Net als toen wonnen de Rotterdammers de thuiswedstrijd al wel overtuigend en ze hoefden dus niet tot het uiterste te gaan, wat ze ook overduidelijk niet deden.
De club uit Rotterdam speelde niet alleen in Europa gelijk dit seizoen, want in de Eredivisie deed het dit al drie keer in drie wedstrijden. Hierdoor staat het pas op drie punten, maar is het wel nog altijd ongeslagen dit seizoen.

Dominant en overtuigend

Feyenoord speelde erg sterk in de eerste wedstrijd tegen Beer Sheva, want het wist veel kansen te creëren en deze ook te benutten. Sam Larsson was degene die de score opende in de eerste helft en in de tweede helft was het Leroy Fer die de score uitbouwde met twee treffers. Hierdoor heeft Feyenoord een riante voorsprong van drie doelpunten en lijken de Rotterdammers zich te gaan kwalificeren voor de Europa League.

Hapoel Beer Sheva – Feyenoord tip

Hapoel Beer Sheva liet al een paar keer zien dat het thuis sterker is dan uit, maar dit was tegen mindere tegenstanders dan Feyenoord. De Rotterdammers bleken in eigen huis ook veel te sterk en hebben dit weekend rust gehad. Ze zullen er dus op gebrand zijn om een goed resultaat neer te zetten en dit duel niet zomaar zonder strijd uit te spelen, zoals wel het geval was in de return in de vorige ronde. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat Feyenoord wint en deze voorspelling van Hapoel Beer Sheva – Feyenoord heeft een quote van 2.20.

Hapoel Beer Sheva – Feyenoord Europa League play-offs wedden

Quotes bij Toto

Winst Beer Sheva: 3.05
Gelijkspel: 3.40
Winst Feyenoord: 2.20