18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Tottenham Hotspur voorspelling – wedden, quotes en tip 11 december 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Bayern München – Tottenham Hotspur, Champions League
Aanvang: woensdag 11 december 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: meer dan 3,5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.85

Beide teams zijn al door en spelen dus om des keizers baard, maar dat betekent niet dat er niet gewed kan worden op Bayern München – Tottenham Hotspur. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit Champions League-duel.

Dipje

Hans-Dieter Flick is niet de meest bekende naam uit het Duitse voetbal maar hij is nu wel de grote baas van de grootste club van Duitsland. Sinds het ontslag van Niko Kovac heeft de Duitser de touwtjes in handen in de Allianz Arena. Het leek lang een goede zet om Flick voor de groep gezet te hebben. Achtereenvolgens werd gewonnen van Olympiakos (2-0), Borussia Dortmund (4-0), Fortuna Düsseldorf (0-4) en Rode Ster Belgrado (0-6).

Hierna kwam de Duitse recordkampioen echter in een dipje. Achter elkaar leed de ploeg nederlagen tegen Bayer Leverkusen (1-2) en Borussia Mönchengladbach (2-1). Door deze verliespartijen is Bayern weggezakt naar plek zeven, met zeven punten achterstand op koploper Mönchengladbach. In de Champions League staat de club er wel prima voor. De eerste vijf wedstrijden werden gewonnen en Bayern gaat sowieso als groepshoofd door. Je kunt wedden dat Bayern ook de zesde pot wint maar door de lage quote van 1.34 is deze voorspelling een minder goede tip.

Veranderen

Als club weet je dat dingen gaan veranderen wanneer je José Mourinho aanstelt als trainer. FC Porto, Chelsea, Internazionale, Real Madrid, Chelsea, Manchester United en Tottenham Hotspur: een mooi lijstje voor een trainer. Met Porto en Inter won hij de Champions League en hij behaalde landstitels in Portugal (twee keer), Engeland (drie keer), Italië (twee keer) en Spanje (één keer). Nu moet hij Tottenham Hotspur uit het slijk trekken na het ontslag van Mauricio Pochettino.

Het is vooral interessant te kijken of Tottenham het team gaat veranderen en of Mourinho nieuwe spelers binnen wil hengelen in de winterstop. Marouane Fellaini wordt al genoemd als mogelijke aanwinst. Van zijn eerste vijf wedstrijden bij Tottenham werd alleen het uitduel bij Manchester United verloren: 2-1. Verder won Tottenham met 2-3, 4-2, 3-2 en 5-0. Tip: je kunt wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.58.

Onderlinge resultaten

In de seizoenen 1982/83 en 1983/84 speelden Bayern München en Tottenham Hotspur ook tegen elkaar in Europees verband. Van deze vier onderlinge duels won Bayern München er twee, Tottenham Hotspur een en het werd eenmaal gelijk. In oktober stonden de ploegen in Londen tegenover elkaar. Mede door vier goals van Serge Gnabry wonnen de Duitsers met 2-7.

Teamnieuws

Bayern München moet het stellen zonder Lucas Hernández, Niklas Süle, Michaël Cuisance en Jann-Fiete Arp. Jérôme Boateng en Corentin Tolisso vielen afgelopen weekend geblesseerd uit, maar kunnen nu wel starten. De kans is groot dat interim-trainer Hans-Dieter Flick geen risico met de twee gaat nemen. Dan mogen Alphonso Davies en Ivan Perisic uitkijken naar basisplekken.

José Mourinho mist ook een aantal spelers. Doordat Hugo Lloris en Michel Vorm er niet bij zijn zal Paulo Gazzaniga op doel starten. Ook Ben Davies en Érik Lamela kunnen niet meespelen. Tanguy Ndombele en Harry Winks zijn vraagtekens, waar Harry Kane niet gaat spelen. Mourinho kan zomaar eens Kyle Walker-Peters, Oliver Skipp, Ryan Sessegnon en Troy Parrott de kans gaan geven.

Bayern München – Tottenham Hotspur tip

Bayern München – Tottenham Hotspur is een wedstrijd om des keizers baard. Wel mag van beide teams spektakel verwacht worden in dit duel. Tip: wedden op de voorspelling ‘meer dan 3,5 goals’ met een quote van 1.85 bij Toto.

Bayern München – Tottenham Hotspur Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Bayern München: 1.34
Gelijkspel: 5.35
Winst Tottenham Hotspur: 6.95