18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Schalke 04 voorspelling – wedden, quotes en tip zaterdag 25 januari 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Bayern München – Schalke 04, Bundesliga
Aanvang: zaterdag 25 januari 2020, 18.30 uur
Beste wedtip: Bayern München wint met handicap -2
Bookmaker: Toto
Quote: 2.03

Bayern München gaat het in eigen huis opnemen tegen Schalke 04. Bayern staat op de tweede plaats en heeft slechts drie punten meer dan Schalke. Dit is onze voorbeschouwing voor de wedstrijd Bayern München – Schalke 04.

Vier punten achter

Het is spannend bovenin de Bundesliga. RB Leipzig is de koploper en Bayern München de naaste belager. Het verschil tussen deze clubs bedraagt na achttien wedstrijd vier punten. Daarnaast voelt Bayern de hete adem van Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund én Schalke 04 in de nek. De afstand met nummer vijf Schalke bedraagt slechts drie punten. Het kan dus een cruciaal affiche worden tussen beide teams.

Bayern is 2020 goed begonnen. Het hervatte de competitie met een uitwedstrijd bij Herta BSC. De Rekordmeister had geen kind aan de ploeg uit Berlijn en won uiteindelijk met 0-4. Thomas Müller, Robert Lewandowski, Thiago Alcántara en Ivan Perisic zorgden voor de doelpunten.

Winst betekent in punten gelijk komen met Bayern

Schalke weet dat het bij een overwinning op Bayern in punten gelijk komt met die ploeg. Het gaat dit seizoen goed met de club uit Gelsenkirchen. Schalke won tot nu toe acht keer, speelde zes keer gelijk en verloor pas drie keer.

Ook Schalke begon uitstekend aan 2020. Het ontving in de eerste wedstrijd ná de winterstop het goed draaiende Borussia Mönchengladbach. De thuisploeg won uiteindelijk met 2-0 door doelpunten van Suat Serder en Michael Gregoritsch. Door de overwinning staat het puntentotaal nu op 33. Dat zijn er slechts twee minder dan nummer drie Gladbach.

Wat denken de bookmakers van Bayern München – Schalke 04?

Volgens de bookmakers is Bayern München de favoriet voor de winst. Een Beierse overwinning heeft namelijk een quotering van 1.17. Een overwinning van Schalke 04 staat op 12.00 en een gelijkspel op 6.95.

Terug in de tijd: hattrick Lewandowski velt Schalke in eigen stadion

In de tweede speelronde van de Bundesliga stonden deze twee ploegen ook al tegenover elkaar. Bayern was toen heer en meester en won uiteindelijk met 0-3. Lewandowski werd de grote man aan de kant van Bayern, hij was verantwoordelijk voor alle goals in Gelsenkirchen.

Teamnieuws: blessures bij beide ploegen

Bayern en Schalke kampen allebei met blessuregevallen. Bij Bayern staan Niklas Süle, Kingsley Coman en Javi Martínez aan de kant met blessures. Bij Schalke zijn Benjamin Stambouli, Salif Sané, Weston McKennie en Amine Harit niet inzetbaar.

Bayern München – Schalke 04 tip

Het wordt een lastig karwei voor Schalke in München. De thuisploeg zal de aansluiting met de top willen behouden en daarvoor moet het winnen. Het beschikt daarnaast over een sterkere selectie. Onze tip bij deze Bayern München – Schalke 04 is dus wedden op een overwinning van Bayern München. Hieraan is echter een lage quotering van 1.17 verbonden en daarom kun je de weddenschap iets interessanter maken. Zo kun je ook wedden op winst Bayern München met handicap -2. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.03 bij Toto.

Bayern München – Schalke 04 Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Bayern München: 1.17
Gelijkspel: 6,95
Winst Schalke 04: 12.00