18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Borussia Mönchengladbach voorspelling – wedden, quotes en tip 13 juni 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Bayern München – Borussia Mönchengladbach, Bundesliga
Aanvang: zaterdag 13 juni 2020, 18.30 uur
Beste wedtip: Borussia Mönchengladbach wint of gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 2.70

De nummers een en vier van de Bundesliga nemen het tegen elkaar op. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Bayern München – Borussia Mönchengladbach.

Aftellen

Het is een kwestie van aftellen tot Bayern München de Duitse landstitel in ontvangst mag nemen. Dat zou nummer acht op een rij zijn. Het is nog net niet zover voor de supporters van de Beierse club, aangezien er met nog vier wedstrijden een voorsprong van zeven punten is op nummer twee Borussia Dortmund. Die voorsprong komt vooral door het onderlinge duel van twee weken terug.

Uit in Dortmund won Bayern met 0-1. Hierdoor zijn de verhoudingen weer op scherp gesteld en zelfs in het seizoen waarin Niko Kovac werd ontslagen, kan Bayern nu de titel pakken. Tip: in alle wedstrijden sinds de herstart van de Bundesliga wist Bayern niet alleen te winnen, maar leidde het ook al bij de rust. Je kunt wedden op de voorspelling dat Bayern ook nu gaat winnen en bij rust al op voorsprong staat. Hiervoor staat een quote van 1.85.

Strijden

Het doel voor de laatste vier duels is voor Borussia Mönchengladbach duidelijk: zorgen dat Bayer Leverkusen de vierde plaats en daarmee het Champions League-ticket niet meer in handen kan krijgen. Dat zou betekenen dat Die Fohlen voor de vierde keer ooit aan de Champions League kan gaan meedoen en voor het eerst sinds het seizoen 2016/17. Daar kan coach Marco Rose trots op zijn.

Dat betekent nog vier wedstrijden strijden. Na Bayern München zijn VfL Wolfsburg, SC Paderborn en Hertha BSC nog tegenstanders van Mönchengladbach. Er moet uit een ander vaatje getapt worden dan de laatste duels. Van de afgelopen vier wedstrijden gingen er namelijk twee verloren, tegen concurrent Leverkusen (1-3) en SC Freiburg (1-0). Je kunt dit als tip gebruiken en opnieuw wedden op een nederlaag. Voor deze voorspelling krijg je een quote van 1.37.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan gaan de ploegen gelijkop. Van de laatste zes wedstrijden tussen deze ploegen wonnen beide teams er drie. Het doelsaldo is met 12-9 in het voordeel van Bayern. De laatste Bayern München – Borussia Mönchengladbach was in januari 2019 en eindigde in 0-0.

Teamnieuws

Hansi Flick mag gaan puzzelen. Niklas Süle, Corentin Tolisso en Philippe Coutinho mist hij al langer, maar nu zijn ook nog eens Thomas Müller en Robert Lewandowski geschorst. Het is te hopen dat Serge Gnabry fit genoeg is, zodat hij in de punt van de aanval kan starten. Anders zou Joshua Zirkzee een goede optie zijn.

Bij Borussia Mönchengladbach is er één schorsing. Alassane Pléa mag een wedstrijdje toekijken vanaf de tribune. Verder kunnen Tobias Strobl, Fabian Johnson en Denis Zakaria door blessures niet meedoen. Raffael en Breel Embolo zijn waarschijnlijk wel op tijd fit.

Bayern München – Borussia Mönchengladbach tip

Bayern München – Borussia Mönchengladbach: de thuisploeg lijkt ongenaakbaar, maar dit zou zomaar eens een uitzondering kunnen worden. Hoe gaat Bayern het doen zonder Müller en Lewandowski? Tip: wedden op de voorspelling ‘Borussia Mönchengladbach wint of gelijkspel’ met een quote van 2.70 bij Toto.

Bayern München – Borussia Mönchengladbach Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Bayern München: 1.37
Gelijkspel: 5.05
Winst Borussia Mönchengladbach: 6.70