18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Bayer 04 Leverkusen voorspelling – wedden, quotes en tip 15 september 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Bayern München – Bayer 04 Leverkusen, Bundesliga
Aanvang: zaterdag 15 september 2018, 15.30 uur
Beste wedtip: winst Bayern München
Bookmaker: Toto
Quote: 1.21

In de derde speelronde van de Bundesliga neemt Bayern München het in eigen huis op tegen Bayer 04 Leverkusen. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij voor het wedden op de wedstrijd Bayern München – Bayer 04 Leverkusen.

Koploper

Bayern München is, zoals zo vaak, de koploper in de Bundesliga. Het won de eerste twee wedstrijden en heeft een totaal van zes punten. In de eerste wedstrijd won de Rekordmeister met 3-1 van TSG Hoffenheim en in de tweede wedstrijd boekte het een 0-3 overwinning bij VFB Stuttgart.

In de eerste ronde van de DFB-Pokal boekte Bayern een opvallend moeizame overwinning. Het werd slechts 0-1 tegen SV Drochtersen/Assel uit de Regionalliga.

Vorig seizoen werd Bayern vrij eenvoudig kampioen. Aan het eind van de competitie had het maar liefst 21 punten meer dan de nummer twee Schalke 04. 27 keer wist Bayern te winnen tegenover 3 gelijke spelen en vier nederlagen.

Volgens de bookmakers is Bayern München dan ook de favoriet voor het winnen van dit duel. Voor een overwinning van Bayern krijg je 1.21 keer je inzet terug. De overige quoteringen voor Bayern München – Bayer 04 Leverkusen zijn 6.40 voor een gelijkspel en 10.25 voor een overwinning van Bayer Leverkusen.

Geen overwinning

Leverkusen heeft daarentegen nog geen enkele wedstrijd gewonnen dit seizoen. Het verloor in de eerste wedstrijd met 2-0 van Borussia Mönchengladbach en in de tweede wedstrijd met 1-3 van VFL Wolfsburg. Leverkusen is daardoor terug te vinden op de zeventiende plaats in de Bundesliga.

Afgelopen seizoen eindigde Leverkusen op een vijfde plaats. Van de 34 wedstrijden won het er 15, speelde het er 10 gelijk en verloor het er 9. Dit bracht ze aan het einde van de rit op een puntentotaal van 55 punten. Door die vijfde plek plaatste Leverkusen zich rechtstreeks voor de groepsfase van de Europa League. Het is ingedeeld in een groep met AEK Larnaca, Ludogorets en FC Zürich.

Onderlinge resultaten

Bayern München en Bayer Leverkusen kennen een rijke historie op het gebied van onderlinge resultaten. In totaal speelden de twee teams 81 keer eerder tegen elkaar. De statistieken zijn duidelijk in het voordeel van Bayern München met 48 overwinningen. Bayer Leverkusen won 17 keer en het eindigde 16 keer in een puntendeling.

In de laatste vijf ontmoetingen werd er vier keer méér dan drie keer gescoord. Een extra Bayern München – Bayer 04 Leverkusen tip is om te voorspellen dat er meer dan 2.5 goals gaan vallen. Aan deze weddenschap is een quotering van 1.33 verbonden.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Bayern kan men geen beroep doen op Kingsley Coman. Hij staat aan de kant met een gescheurde enkelband

Bij Leverkusen zijn Julian Baumgartlinger (gescheurde binnenband), Joel Pohjanpalo (enkelgewricht blessure) en Panagiotis Retsos (ingescheurde pees) niet inzetbaar.

Bayern München – Bayer 04 Leverkusen tip

Bayern München heeft de statistieken duidelijk in het voordeel en beschikt over het algemeen over een betere selectie. Leverkusen is de competitie slecht begonnen en zal het in dit duel erg lastig krijgen. De beste Bayern München – Bayer 04 Leverkusen tip is dan ook dat Bayern München wint, met een quotering van 1.21 bij Toto.

Bayern München – Bayer 04 Leverkusen Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Bayern München: 1.21
Gelijkspel: 6.40
Winst Bayer 04 Leverkusen: 10.25