18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

BATE Borisov – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 21 augustus 2018

Tim Giesbers

Wedstrijd: BATE Borisov – PSV, Champions League voorronde
Aanvang: dinsdag 21 augustus 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: winst PSV
Bookmaker: Toto
Quote: 1.84

In de laatste voorronde voor de groepsfase van de Champions League staan de kampioenen van Wit-Rusland en Nederland tegenover elkaar: BATE Borisov – PSV. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Abonnement op kampioenschap

De Wit-Russische competitie is niet bepaald de meest spannende in Europa. In 2006 werd BATE voor de derde maal kampioen van de Vysjejsjaja Liga. Sindsdien veroverde de club twaalfmaal op rij de landstitel van Wit-Rusland. In die tijd werd ook vier keer de Supercup gewonnen en drie keer de beker. BATE heeft dus een abonnement op de voorronde van de Champions League, waarin het goed presteert. In de seizoenen 2008/09, 2011/12, 2012/13, 2014/15 en 2015/16 wisten de Wit-Russen de groepsfase te bereiken. Doorbekeren na de winterstop is BATE nog nooit gelukt.

De bekendste speler van de Wit-Russische kampioen is Aljaksandr Hleb. De inmiddels 37-jarige Hleb speelde in zijn carrière voor onder meer VfB Stuttgart, Arsenal en Barcelona en keerde begin dit jaar voor de vierde keer terug bij zijn oude club BATE Borisov. Met zijn club haalde Hleb de play-offs van de Champions League door achtereenvolgens HJK Helsinki (0-0 en 1-2 winst) en FK Qarabag (0-1 winst en 1-1) uit te schakelen. Tip: in vier wedstrijden kreeg BATE dus geen enkele keer meer dan één tegendoelpunt. Dit kan voor een voorspelling dus betekenen dat BATE wellicht de nul gaat houden tegen PSV. Hierop wedden levert je een quote van 3.90 op.

Lozano-show

Na een goed WK leek Hirving Lozano te gaan vertrekken bij PSV, maar inmiddels is er een maand gepasseerd en de Mexicaan is nog steeds actief in Eindhoven. De vleugelspeler maakte inmiddels tegen zowel FC Utrecht als Fortuna Sittard een doelpunt. De verdedigers van BATE Borisov doen er dan ook goed aan om Lozano goed in de gaten te houden, voor hij met een doelpunt de wedstrijd BATE Borisov – PSV aan dit lijstje toe mag voegen. Sowieso zal PSV nog moeten uitkijken de Mexicaans international te kunnen behouden. In diverse landen is de transfermarkt namelijk nog de rest van de maand open.

Door de overwinningen op FC Utrecht en Fortuna Sittard gaat PSV samen met AZ aan kop in de Eredivisie. Door de daling van Nederland op de coëfficiëntenlijst moet de kampioen van Nederland vanaf dit seizoen een voorronde spelen voor de groepsfase van de Champions League wordt behaald. In het seizoen 2015/16 betekende de achtste finale voor PSV het eindstation, nadat Atlético Madrid na twee keer 0-0 na strafschoppen te sterk was. Het jaar erna bereikte PSV ook de groepsfase van het kampioenenbal, maar hierin werd PSV vierde na vier nederlagen en twee gelijke spelen.

Onderlinge resultaten

BATE Borisov – PSV werd nog nooit eerder gespeeld.

Teamnieuws

BATE Borisov lijkt een volledig fitte selectie te hebben voor de ontmoeting met PSV. Datzelfde geldt ook voor de Nederlanders.

BATE Borisov – PSV tip

BATE Borisov en PSV zijn clubs die het normaliter gewend zijn in de groepsfase van de Champions League te staan. De eerste slag zal dan ook een daalder waard zijn onderling. Gezien de kwaliteiten van PSV-spelers als Gastón Pereiro en Hirving Lozano zijn de Eindhovenaren favoriet. Het lijkt dan ook een goede BATE Borisov – PSV voorspelling om te wedden dat PSV gaat winnen. Tip: PSV wint met een quote van 1.87 bij Toto.

BATE Borisov – PSV Champions League voorronde wedden

Quotes bij Toto

Winst BATE Borisov: 3.75
Gelijkspel: 3.10
Winst PSV: 1.87