18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Barcelona – Valencia voorspelling – wedden, quotes en tip 14 september 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Barcelona – Valencia, Primera División
Aanvang: zaterdag 14 september 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.70

Op dit moment staan ze nog teleurstellend in de middenmoot maar beide teams willen graag stijgen op de ranglijst. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Barcelona – Valencia.

Kritiek

Al sinds zijn komst naar Barcelona is er veel kritiek op Ernesto Valverde. De coach die tussen 1988 en 1990 al speler was bij Barcelona werd in 2017 als coach weggeplukt bij Athletic Bilbao. Achtereenvolgens werd hij bijvoorbeeld in de Champions League uitgeschakeld door AS Roma en Liverpool, terwijl Barcelona in beide gevallen na de heenwedstrijd een prima uitgangspositie had. Nu is het seizoen slecht begonnen voor Barcelona, ondanks de aankoop van Neto, Júnior Firpo, Frenkie de Jong en Antoine Griezmann.

De eerste wedstrijd eindigde in een deceptie, toen routinier Aritz Aduriz van Athletic Bilbao in de slotfase zorgde voor de enige treffer en Barcelona met 1-0 verloor. De week erop rechtte de regerend kampioen de rug en werd Real Betis met 5-2 verslagen, maar daarop volgde toch weer een teleurstellende uitslag. Uit bij Osasuna kwam het Catalaanse sterrenensemble niet verder dan een gelijkspel: 2-2. De drie punten zijn hard nodig. Tip: je kunt wedden op de voorspelling dat Barça wint, tegen een quote van 1.46.

Verbouwd

Valencia heeft het team compleet verbouwd deze zomer. Van Neto, Facundo Roncaglia, Rúben Vezo, Aymen Abdennour, Toni Lato, Simone Zaza en Santi Mina werd afscheid genomen en er werden nieuwe spelers ingevlogen. Jasper Cillessen (de nieuwe eerste doelman die het nu tegen zijn oude ploeg gaat opnemen), Eliaquim Mangala, Thierry Correia, Jason en Maxi Gómez moeten het nieuwe team vorm gaan geven. Ook kwam er een nieuwe trainer. Na drie wedstrijden werd Marcelino aan de kant geschoven en vervangen door Albert Celades. Hij moet met Valencia opnieuw hoge ogen gooien in de competitie en ook in de Champions League.

Celades werkte eerder als bondscoach van Spanje -16, Spanje -21 en Spanje -17 waarna hij assistent werd bij Real Madrid. De eerste wedstrijd dit seizoen leverde een 1-1 op tegen Real Sociedad, waarna Valencia met 1-0 ten onder ging tegen Celta de Vigo. In de derde wedstrijd werd gespeeld tegen Mallorca en in eigen huis won Valencia met 2-0. Tijdens alle drie wedstrijden werd maximaal twee keer gescoord. Zodoende kan het een tip zijn te wedden op de voorspelling ‘minder dan 2,5 goals’. Deze heeft een quote van 2.38.

Onderlinge resultaten

Van de laatste zes onderlinge wedstrijden tussen deze ploegen won Valencia er een, het werd tweemaal gelijk en de overige wedstrijden won Barcelona. Vorig seizoen eindigde Barcelona – Valencia in de competitie in 2-2.

Teamnieuws

Lionel Messi is nog steeds niet fit en zal niet meespelen in dit duel. Ook Neto en Ousmane Dembélé kunnen niet meedoen. Samuel Umtiti is een vraagteken, maar wanneer fit is de kans groot dat hij alsnog op de bank moet beginnen. Sergi Roberto en Carles Pérez mogen weer uitkijken naar basisplaatsen.

Valencia moet het stellen zonder Cristiano Piccini en Carlos Soler. Door de afwezigheid van die laatste zal Ferran Torres waarschijnlijk weer de kans krijgen op de rechterflank. Geoffrey Kondogbia en Francis Coquelin strijden om een plekje naast Dani Parejo centraal op het middenveld.

Barcelona – Valencia tip

Barcelona – Valencia is een wedstrijd tussen twee teams die de drie punten erg goed kunnen gebruiken. Ook is duidelijk geworden dat beide teams niet heel stabiel zijn dit seizoen. Daardoor mag je best van beiden een tegengoal verwachten. Tip: wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.70 bij Toto.

Barcelona – Valencia Primera División wedden

Quotes bij Toto

Winst Barcelona: 1.46
Gelijkspel: 4.45
Winst Valencia: 5.90