18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atlético Madrid – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 9 februari 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Atlético Madrid – Real Madrid, Primera División
Aanvang: zaterdag 9 februari 2019, 16.15 uur
Beste wedtip: minder dan 2,5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.70

De twee Madrileense stadsrivalen staan tegenover elkaar in de Primera División: Atlético Madrid – Real Madrid. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Verdedigende muur

Atlético Madrid draait tot nu toe een prima seizoen. Er werd dit seizoen twee keer verloren: van Celta de Vigo (2-0) en Real Betis (1-0) maar verder bleef de club ongeslagen. Het verschil met koploper Barcelona is het grote aantal gelijke spelen waar Atlético mee te maken kreeg dit seizoen. Al acht keer eindigde een competitiewedstrijd van de nummer twee in een puntendeling; bij Barcelona was dit in vijf wedstrijden. Zodoende is het verschil zes punten.

De ploeg van coach Diego Simeone staat bekend om het verdedigende voetbal en het team excelleert ook in defensief opzicht. In 22 wedstrijden kreeg Atlético pas 14 tegendoelpunten. De ploeg die dit na Atlético het beste doet is Getafe die 18 keer de bal uit het eigen doel moesten halen. Tip: ook wist Atlético in zeven van de laatste negen thuiswedstrijden de nul te houden. Je kunt wedden dat dit opnieuw lukt. Deze voorspelling heeft een quote van 2.90.

Nieuw elan

De voorgaande seizoenen was de blik van de Realfans gericht op de drie man in de aanval. Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo stonden bekend onder de naam BBC. Afgelopen zomer vertrok die laatste naar Juventus en zijn twee kompanen bleven achter in Madrid. Lang kregen zij het niet voor elkaar de oude glorie te laten herleven. De nieuwe coach Santiago Solari heeft een nieuwe aanval gevonden. Benzema staat daar nog steeds in, maar Bale en Ronaldo werden vervangen door Vinicius Junior en Lucas Vázquez.

Van de laatste zes wedstrijden werden er vijf gewonnen en het zesde duel was een gelijkspel tegen Barcelona: 1-1. De doelcijfers in deze reeks zijn goed, met 17-6 in het voordeel van de Madrilenen. De competitiewedstrijden van Real kennen vaak veel doelpunten, wat je als tip voor je voorspelling kan gebruiken. De laatste vier competitieduels zagen drie of meer doelpunten. Wedden dat dit opnieuw gebeurt, geeft een quote van 2.05.

Onderlinge resultaten

De onderlinge wedstrijden tussen Atlético en Real gingen vaak gelijk op. Van de laatste zes duels werden er drie gelijkgespeeld. Van de andere drie eindigden er twee in een overwinning van Atlético en één in een winst van Real. De laatste Atlético Madrid – Real Madrid eindigde in 0-0.

Teamnieuws

Stefan Savić is geblesseerd en kan niet meedoen bij Atlético Madrid. Diego Godín keert juist terug van een blessure en kan weer in actie komen. Saúl Ñiguez krijgt waarschijnlijk de voorkeur boven Thomas Lemar. Álvaro Morata mag weer uitzien naar een basisplaats, mede door de afwezigheid van Diego Costa. Ook Koke is mogelijk niet tijdig fit.

Voor Real Madrid-coach Santiago Solari zijn er nog minder problemen. Spelers als Jesús Vallejo en Marcos Llorente zijn er niet bij. Verder zal Sergio Reguilón waarschijnlijk starten als linksback, waardoor Marcelo genoegen moet nemen met een plek op de reservebank. Dani Carvajal en Raphaël Varane keren terug van een schorsing.

Atlético Madrid – Real Madrid tip

De thuisploeg verdedigt heel goed en de bezoekers vallen goed aan. Zo zou je Atlético Madrid – Real Madrid kunnen typeren. De kans is aanwezig dat de sterke defensie van Atlético de doorslag kan geven, wat je voor je voorspelling kunt gebruiken. Tip: wedden op ‘minder dan 2,5 goals’ met een quote van 1.70 bij Toto.

Atlético Madrid – Real Madrid Primera División wedden

Quotes bij Toto

Winst Atlético Madrid: 2.40
Gelijkspel: 3.25
Winst Real Madrid: 3.05