18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atlético Madrid – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 29 september 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Atlético Madrid – Real Madrid, La Liga
Aanvang: zondag 29 september 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.35

De Madrileense derby staat op het programma in Spanje: Atlético Madrid – Real Madrid. In deze voorbeschouwing geven we belangrijkte tips en quotes die helpen bij het wedden op de wedstrijd Atlético Madrid – Real Madrid.

 Aartsrivaal in het vizier

Bij Atlético gaat het tot nu goed in de competitie. Het heeft maar één puntje minder dan aartsrivaal Real Madrid. In totaal werden er dertien punten bij elkaar gevoetbald. Vier keer werd er gewonnen, één keer werd er gelijkgespeeld en één keer werd er verloren.

Die nederlaag werd geleden op bezoek bij het verrassende Real Sociedad. Er werd met 2-0 verloren van de club die nu de tweede plaats bezet in de Spaanse competitie.

Ook Atlético moet weer aan de slag in de Champions League. De eerste groepswedstrijd tegen Juventus eindigde in een gelijkspel. De Italianen kwamen nog wel op 0-2, maar zagen Atlético vervolgens op wilskracht terugkomen tot 2-2. De volgende wedstrijd is er een tegen koploper Lokomotiv Moskou.

Ongeslagen koploper

Real mag zich na speelronde zes koploper van La Liga noemen. De Madrilenen hebben veertien punten na zes wedstrijden. Ze wonnen vier keer, speelde twee keer gelijk en verloren dus nog niet.

Afgelopen wedstrijd werd er thuis gewonnen van CA Osasuna. Door goals van Vinícius Júnior en Rodrygo Goes werd het uiteindelijk 2-0 in het Santiago Bernabé. Het had niks te vrezen van Osasuna, dat geen enkel schot op doel loste.

Na de wedstrijd tegen de stadgenoot moet Real weer aan de bak in de Champions League. Dan wacht er namelijk een thuisduel met het Belgische Club Brugge. De eerste groepswedstrijd werd met maar liefst 3-0 verloren. Dat was op bezoek bij Paris Saint-Germain.

Wat denken de bookmakers van Atlético Madrid – Real Madrid?

De bookmakers geven de thuisploeg het meeste vertrouwen. Een overwinning van Atléti staat namelijk gequoteerd op 2.38.

De bezoekers krijgen met een quotering van 3.05 voor een overwinning minder vertrouwen.

Een gelijkspel staat op gequoteerd op 3.35.

Terug in de tijd

Deze twee Madrileense ploegen hebben een rijke historie op het gebied van onderlinge ontmoetingen. Maar liefst 184 keer kruisten deze twee clubs de degens.

Real heeft met 97 zeges de onderlinge statistieken zwaar in het voordeel.

Teamnieuws

Bij Atlético Madrid kan men geen beroep doen op Alvaro Morata, Sime Vrsaljko en Thomas Lemar.

Bij Real Madrid staan Marco Asensio, Ferland Mendy, Marcelo, Luka Modrić, Isco en Brahim Diaz aan de kant.

Atlético Madrid – Real Madrid tip

Een prachtig affiche in Spanje. Beide ploegen doen het dit seizoen goed in eigen land. Het zal een duel worden waarin beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Een gelijkspel lijkt dan ook geen onrealistische gedachte. De beste Atlético Madrid – Real Madrid tip is dan ook een gelijkspel. Deze weddenschap heeft een quotering van 3.35 bij Toto.

Atlético Madrid – Real Madrid La Liga wedden

Quotes bij Toto

Winst Atlético Madrid: 2.38
Gelijkspel: 3.35
Winst Real Madrid: 3.05