18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atlético Madrid – Juventus voorspelling – wedden, quotes en tip 18 september 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Atlético Madrid – Juventus, Champions League
Aanvang: woensdag 18 september 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: winst Atlético Madrid
Bookmaker: Toto
Quote: 2.43

De Champions League gaat weer van start en we hebben meteen een aardig affiche te pakken. Atlético Madrid gaat het namelijk in eigen huis opnemen tegen Juventus. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Atlético Madrid – Juventus.

Tweede achter Sevilla

Atlético Madrid is de competitie goed begonnen. Het staat momenteel op de tweede plaats met negen punten uit vier wedstrijden. Drie keer werd er gewonnen en één keer werd er verloren.

De eerste twee wedstrijden werd er met 1-0 gewonnen van Getafe en Leganés. In de derde wedstrijd werd de overwinning pas een feit in de laatste minuut van de reguliere speeltijd. Na een 0-2 achterstand tegen Eibar kwam Atlético terug tot 3-2 door goals van Joao Felix, Vitolo en Thomas Partey.

Tegen Juventus zint Atlético op wraak. In de vorige editie van het Miljardenbal schakelde de Oude Dame de Spanjaarden in de achtste finales uit. Nadat Atléti in Madrid nog met 2-0 had gewonnen, zorgde Cristiano Ronaldo in Italië voor het wonder van Turijn. De Portugees maakte een hattrick en schoot Juventus hoogstpersoonlijk naar de volgende ronde.

Naast Juventus moet Atléti ook nog zien af te rekenen met Lokomotiv Moskou en Bayer 04 Leverkusen.

Draai nog niet gevonden

Juventus heeft zijn draai nog niet gevonden in de competitie. Het staat na weliswaar drie speelronden op de derde plek met zeven punten, maar dat ging vaak niet gepaard met goed voetbal.

Voor Juve begon het nieuwe voetbalseizoen met een uitwedstrijd bij het gepromoveerde Parma. Giorgio Chiellini zorgde voor de enige treffer: 0-1. Daarna stond er meteen een heuse topper op het programma: Juventus – Napoli. De Oude Dame stond na 62 minuten met 3-0 voor, maar zag Napoli binnen twintig minuten langszij komen. Kostas Manolas, Hirving Lozano en Giovanni Di Lorenzo zorgden voor de treffers. Uiteindelijk scoorde Napoli nog een keer, maar Kalidou Koulibaly deed dit in het verkeerde doel, waardoor Juve toch won: 4-3. Een week later speelde Juve doelpuntloos gelijk tegen Fiorentina en daarover mocht het niet klagen. De ploeg uit Florence was velen malen beter, maar liet na dat in de score uit te drukken.

Voor Juventus strandde de droom om de Champions League te winnen vorig seizoen in het tweeluik met Ajax. In Amsterdam werd het 1-1 en in Turijn 1-2 voor de Amsterdammers.

Wat denken de bookmakers over Atlético Madrid – Juventus?

De twee ploegen zijn aan elkaar gewaagd. De bookmakers zien echter meer heil in een overwinning van Atlético dan in een overwinning van Juventus. Een Spaanse overwinning staat namelijk op 2.43 en een Italiaanse overwinning op 3.20. Daarnaast hebben we ook nog de kans op een gelijkspel en die weddenschap staat op 3.05.

Terug in de tijd

We zien een rijke historie als we kijken naar de eerder ontmoetingen tussen Atlético Madrid en Juventus.

Maar liefst 184 keer eerder kruisten deze ploegen de degens met elkaar. Juventus won verreweg het meest (97 keer). Atlético trok 46 keer aan het langste eind en 41 keer eindigde het duel onbeslist.

In augustus van dit jaar troffen beide ploegen elkaar voor het laatst. In het kader van de International Champions Cup (ICC) won Atlético met 2-1 van Juve.

Teamnieuws

Bij Atlético zijn de volgende spelers niet inzetbaar: Borja Garcés, Thomas Partey, Gelso Martins, Nikola Kalinic, Jan Oblak, Diego Costa, Alvaro Morata en Sime Vrsaljko.

Bij Juventus kunnen veel spelers niet in actie komen. Het gaat om Marko Pjaca, Sami Khedira, Mehdi Benatia, Paulo Dybala, Aaron Ramsey, Alex Sandro, Emre Can, Miralem Pjanic, Gonzalo Higuaín, Danilo, Matia Perin, Giorgo Chiellini, Mattia De Sciglio en Douglas Costa.

Atlético Madrid – Juventus tip

Atlético is in goede doen en heeft de eerste plaats in Spanje in het zicht. Juventus is echter nog zoekende naar de juiste vorm en oogt daardoor kwetsbaar. De onderlinge statistieken heeft het weliswaar in het voordeel, maar deze editie tegen Atlético lijkt het toch lastig te worden. De beste Atlético Madrid – Juventus tip is dat Atlético Madrid wint met een quotering van 2.43 bij Toto.

Atlético Madrid – Juventus Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Atlético Madrid: 2.43
Gelijkspel: 3.05
Winst Juventus: 3.20