18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atalanta Bergamo – Paris Saint-Germain voorspelling – wedden, quotes en tip 12 augustus 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Atalanta Bergamo – Paris Saint-Germain, Champions League
Aanvang: woensdag 12 augustus 2020, 20.00 uur
Beste wedtip: meer dan 3,5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.27

Het is erop of erover. Een enkele wedstrijd falen betekent nu een directe exit uit de Champions League. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Atalanta Bergamo – Paris Saint-Germain.

Stunt

Alles wat goed gaat met Atalanta Bergamo is een soort stunt. De Italiaanse club doet dit jaar pas voor het eerst mee aan de Champions League en staat ook opeens in de kwartfinales. Daar leek het lang niet op. De eerste drie wedstrijden in de poulefase gingen namelijk verloren: 4-0 tegen Dinamo Zagreb, 1-2 tegen Shakhtar Donetsk en 5-1 tegen Manchester City. Daarna begon het te lopen: 1-1 tegen City, 2-0 tegen Dinamo en 0-3 bij Shakhtar, waardoor de club als nummer twee doorging.

Na de winterstop werd Valencia nog volledig overrompeld (4-1 en 3-4 winst). Nu wacht met Paris Saint-Germain de grootste uitdaging tot dusverre. In de Italiaanse competitie wist Atalanta de derde plaats te pakken, waarmee het volgend jaar weer meedoet aan de Champions League. Tip: in vijf van de laatste zeven duels van Atalanta scoorden beide teams. Wedden op de voorspelling dat dit opnieuw gebeurt, levert een quote op van 1.50.

Tegenslag

Elke keer als Paris Saint-Germain dichtbij een eindzege in de Champions League lijkt te komen, gaat het mis voor de Franse topclub. Ook dit jaar gaat het weer wat minder (zie het kopje ‘Teamnieuws’). Maar toch hebben de Parijzenaren nu wellicht de grootste kans ooit. Want wint het de komende wedstrijd, dan worden andere favorieten als Bayern München, Manchester City en Barcelona in de halve finale ontlopen. RB Leipzig en Atlético Madrid zijn daar de opties.

PSG is goed op schot dit seizoen. Wat wil je ook met Neymar, Edinson Cavani, Mauro Icardi, Ángel Di María en Kylian Mbappé in je team? Maar ook verdedigend hebben de Fransen het goed voor elkaar. Het aantal tegengoals in de laatste zeven wedstrijd is namelijk exact nul. Telkens werd het doel schoon gehouden. Dit kun je als tip gebruiken voor je voorspelling. Wedden op ‘Paris Saint-Germain houdt de nul’ geeft een quote van 3.40.

Onderlinge resultaten

De wedstrijd Atalanta Bergamo – Paris Saint-Germain is nog niet eerder gespeeld.

Teamnieuws

Onder de lat bij Atalanta Bergamo zien we Marco Sportiello, aangezien eerste keuze Pierluigi Gollini met een blessure moet toekijken. Ook José Luis Palomino is er niet bij en Josip Ilicic kan waarschijnlijk niet starten. In zijn plaats zal Mario Pasalic of Ruslan Malinovskiy starten.

Paris Saint-Germain moet belangrijke spelers missen. Thomas Meunier en Edinson Cavani zijn transfervrij vertrokken, Ángel Di María is geschorst en Marco Verratti en Kylian Mbappé zijn geblesseerd. Verwacht daardoor een basisplaats voor Pablo Sarabia en Mauro Icardi in de aanval.

Atalanta Bergamo – Paris Saint-Germain tip

Atalanta Bergamo – Paris Saint-Germain: beide teams houden er wel van een hoop doelpunten te maken. Dat belooft dus een goalspektakel. Tip: wedden op de voorspelling ‘meer dan 3,5 goals’ met een quote van 2.27 bij Toto.

Atalanta Bergamo – Paris Saint-Germain Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Atalanta Bergamo: 3.50
Gelijkspel: 3.90
Winst Paris Saint-Germain: 1.98