18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atalanta Bergamo – Manchester City voorspelling – wedden, quotes en tip 6 november 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Atalanta Bergamo – Manchester City, Champions League
Aanvang: woensdag 6 november 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Manchester City wint met handicap -1
Bookmaker: Toto
Quote: 2.10

Atalanta Bergamo moet de laatste strohalm zien te pakken om nog door te kunnen gaan in de Champions League. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Atalanta Bergamo – Manchester City.

Afdruipen

Voorafgaand aan dit Champions Leagueseizoen werd Atalanta Bergamo diverse malen getipt als mogelijke verrassing van dit seizoen. De Italianen debuteren in de Champions League na een fantastisch jaar in de Serie A, waarin de club als derde eindigde. Misschien nog wel knapper: van alle twintig teams wist Atalanta de meeste doelpunten te maken. Ook dit jaar draait Atalanta prima in de Serie A. Na elf wedstrijden staat de club vijfde, met ook nu de meeste doelpunten.

De laatste wedstrijden is Atalanta wisselvallig. Van Manchester City (5-1) en Cagliari (0-2) werd verloren, terwijl Udinese weer ruim met 7-1 verslagen werd. Tegen Lazio (3-3) en Napoli (2-2) werd knap gelijkgespeeld. In de Champions League dreigen de Italianen al na drie duels te moeten afdruipen. Atalanta is nog puntloos met nederlagen tegen Dinamo Zagreb (4-0), Shakhtar Donetsk (1-2) en Manchester City (5-1). Heb je toch vertrouwen dat de ploeg doorgaat? Wed dan op de voorspelling dat het doorgaat, tegen een quote van 10.25.

Lat

Pep Guardiola deed een aantal weken terug menig wenkbrauw fronsen. In een interview vertelde de Spaanse oefenmeester dat hij Manchester City ‘nog niet goed genoeg’ vindt om de Champions League te kunnen winnen. De regerend kampioen van de Premier League smeet weer met geld om een selectie samen te stellen. Voor 147 miljoen euro kwamen João Cancelo, Angeliño en Rodri naar Manchester. Elk jaar lijdt de club flink verlies op de transfermarkt en nog zou City er niet klaar voor zijn.

Het zou City sieren om de lat wat hoger te leggen. Internationaal gezien wordt de club namelijk wel beschouwd als een grote kanshebber voor het winnen van de Champions League, samen met onder meer Barcelona, Real Madrid, Liverpool en Paris Saint-Germain. De start was dan ook prima met drie overwinningen: 0-3 tegen Shakhtar Donetsk, 2-0 tegen Dinamo Zagreb en 5-1 tegen Atalanta Bergamo. Tip: City won al twee keer terwijl ook de nul gehouden werd. Wedden op de voorspelling dat dit ook nu lukt geeft een quote van 3.55.

Onderlinge resultaten

Pas één keer eerder stonden deze twee teams tegenover elkaar. Twee weken geleden stond de heenwedstrijd op het programma. Manchester City was destijds in eigen huis met 5-1 te sterk voor de Italianen. De grote man was Raheem Sterling, die een hattrick maakte.

Teamnieuws

Het team van Atalanta Bergamo lijkt redelijk compleet te zijn voor dit treffen. Josip Iličić kreeg in de competitie een rode kaart, maar kan nu gewoon spelen. De kans is wel groot dat Duván Zapata niet mee kan spelen. In dat geval zal hij waarschijnlijk vervangen worden door Luis Muriel.

De personele problemen zijn iets groter bij Manchester City, dat afgelopen week David Silva een blessure op zag lopen. Hierdoor vergezelt hij Aymeric Laporte, Oleksandr Zintsjenko, Rodri en Leroy Sané langs de kant. Phil Foden zit een schorsing uit. Door alle afwezigen mogen Angeliño en Micolás Otamendi uitkijken naar een basisplaats.

Atalanta Bergamo – Manchester City tip

Het moge duidelijk zijn dat bij deze Atalanta Bergamo – Manchester City de bezoekers de grote favorieten zijn. Wellicht zou je zelfs in kunnen zetten op een ruimere zege van de Engelsen. Tip: wedden op de voorspelling ‘Manchester City wint met handicap -1’ met een quote van 2.10 bij Toto.

Atalanta Bergamo – Manchester City Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Atalanta Bergamo: 5.00
Gelijkspel: 4.80
Winst Manchester City: 1.49