18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AS Trenčín – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 9 augustus 2018

Tim Giesbers

Wedstrijd: AS Trenčín – Feyenoord, Europa League voorronde
Aanvang: donderdag 9 augustus 2018, 20.30 uur
Beste wedtip: winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 1.87

De eennalaatste voorronde van de Europa League: AS Trenčín ontmoet Feyenoord. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit Trenčín – Feyenoord.

Nederlands getint

AS Trenčín bestaat al sinds 1992 maar werd in Nederland vooral bekend sinds de overname door oud-international Tscheu La Ling in 2007. Sindsdien speelden diverse Nederlandse voetballers voor de club, zoals Ryan Koolwijk en Gino van Kessel. Andere grote talenten als Moses Simon en Leon Bailey speelden ook bij Trenčín. Ook op dit moment zijn er bekenden actief in Slowakije. Ricardo Moniz is er trainer en de Nederlander Gideon van der Wee is zijn assistent. Leo van Veen en Pieter Huistra werken ook voor de club waar Aschraf El Mahdioudi, Desley Ubbink, Philippe van Arnhem, Milton Klooster en oud-Feyenoorder Joey Sleegers onder contract staan.

Die laatste speler was afgelopen weekend belangrijk in de competitiewedstrijd tegen ŠKF Sereď. De middenvelder scoorde twee keer en zag ook El Mahdioudi tot scoren komen, waardoor met 5-1 gewonnen werd. Dat waren welkome punten nadat in de eerste wedstrijd met 1-4 verloren werd van MFK Ružomberok. Trenčín schakelde tot nu toe Budućnost Podgorica en Górnik Zabrze uit in de voorronde van de Europa League. Toto ziet de weddenschap dat de Slowaken winnen van Feyenoord niet als een heel realistische tip gezien de quote van 3.55. Wedden op winst van Trenčín of een gelijkspel (dubbele kans) levert je alsnog een quotering van 1.71 op.

Groepsfase als doel

Het nieuwe voetbalseizoen is pas net van start gegaan en Feyenoord heeft de eerste prijs al binnengehaald. Na strafschoppen werd PSV verslagen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Hiermee haalde coach Giovanni van Bronckhorst zijn vijfde prijs in vier jaar, na een eerdere landstitel, twee bekers en nu de tweede supercup. De nieuwe aanwinsten Yassin Ayoub en Luis Sinisterra kwamen niet in actie in deze wedstrijd, maar de Feyenoordfans zagen Justin Bijlow, de doelman uit de eigen jeugdopleiding excelleren. Hij houdt voorlopig Kenneth Vermeer uit de basis.

In de Europa League zullen Van Bronckhorst en zijn mannen graag de groepsfase willen bereiken. Hiervoor zal eerst Trenčín verslagen moeten worden, waarna Feyenoord nog een play-offronde staat te wachten. Hierin zal de winnaar van het duel tussen Sturm Graz en AEK Athene de tegenstander zijn. Feyenoord wist in de Johan Cruijff Schaal spelers als Hirving Lozano, Steven Bergwijn en Luuk de Jong van scoren te houden. Dit zal het ook willen doen tegen de Slowaken. Een AS Trenčín – Feyenoord tip zou kunnen zijn om te wedden dat de Nederlandse ploeg wint zonder een tegengoal. De quote voor deze voorspelling is 3.20 bij Toto.

Onderlinge resultaten

Onderlinge resultaten zullen je niet helpen bij het wedden op AS Trenčín – Feyenoord; deze clubs speelden nog nooit tegen elkaar.

Teamnieuws

AS Trenčín lijkt de wedstrijd tegen ŠKF Sereď zonder kleerscheuren te zijn doorgekomen en Ricardo Moniz heeft een fitte selectie tot zijn beschikking tegen Feyenoord.

Giovanni van Bronckhorst zag tegen PSV Jerry St. Juste uitvallen en liet Bart Nieuwkoop op zijn positie rechts achterin invallen. De verdediger gaat het duel in Slowakije niet halen, net als aanwinst Yassin Ayoub en spits Nicolai Jørgensen, die eveneens niet fit genoeg zijn. Jens Toornstra en Robin van Persie, beiden basisspeler tegen PSV, zijn nog een vraagteken. Tonny Vilhena zit een schorsing van één duel uit.

AS Trenčín – Feyenoord tip

AS Trenčín zal met goede moed het duel met Feyenoord ingaan maar weet dat het niets te verliezen heeft. De Slowaken hebben minder kwaliteit om te kunnen overleggen dan de Rotterdammers en dat zal te zien zijn op het veld. Hierdoor lijkt het een goede AS Trenčín – Feyenoord weddenschap om te voorspellen dat Feyenoord de winst pakt. Tip: Feyenoord wint met een quote van 1.87.

AS Trenčín – Feyenoord Champions League voorronde wedden

Quotes bij Toto

Winst AS Trenčín: 3.55
Gelijkspel: 3.55
Winst Feyenoord: 1.87