18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AS Roma – Lazio Roma voorspelling – wedden, quotes en tip 29 september 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: AS Roma – Lazio Roma, Serie A
Aanvang: zaterdag 29 september 2018, 15.00 uur
Beste wedtip: Dubbele kans X of Lazio
Bookmaker: Toto
Quote: 1.49

De Romeinse derby staat voor de deur. Die wedstrijd staat garant voor spektakel in de Italiaanse competitie. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op AS Roma – Lazio Roma.

Veel geld uitgegeven, maar nog geen resultaat

Bij AS Roma zijn er veel nieuwe spelers aangetrokken voor het nieuwe seizoen. Justin Kluivert is er daar een van. Hij is ook een goede afspiegeling van heel het team, want hij moet net als vele anderen zijn draai nog vinden. De club uit Rome is momenteel terug te vinden op de tiende positie. Dat is natuurlijk veel te laag en dat zorgt ook voor ergernissen bij het eigen publiek. Die hadden verwacht dat nieuwe spelers zoals Steven Nzonzi en Javier Pastore meer zouden brengen.

Afgelopen weekend wist Roma eindelijk weer eens te winnen na vijf weken zonder zege. Tegen Frosinone won het vrij eenvoudig met 4-0. De Romeinen lieten dit seizoen al vaak punten liggen tegen ploegen waar dit eigenlijk niet tegen mag. Torino, Chievo Verona en Bologna zijn hier voorbeelden van. Toch zijn ze wel de favoriet in het duel tegen Lazio. Een overwinning van Roma heeft namelijk een quote van 2.35, terwijl een zege van Lazio een quotering van 2.85 heeft.

Stijgende lijn

Lazio begon stroef aan het seizoen. Dat kwam mede door de twee sterke tegenstanders waar het in de eerste twee weken tegen speelde, namelijk Juventus en Napoli. Lazio verloor die wedstrijden en stond dus na twee duels op nul punten.

Sindsdien verloor de ploeg geen punt meer. De vier wedstrijden daarna werden allemaal gewonnen. In die duels speelde Lazio tegen niet erg sterke tegenstanders. Het staat nu inmiddels wel op de vierde plek in de Serie A. De wedstrijd tegen Roma is eigenlijk weer de eerste echte test. De bookmakers denken dat Lazio zaterdag het minste kans heeft op de eindoverwinning. Zelfs bij dubbele kans X of Lazio krijg je 1.49 keer je inzet terug.

Afwezigen

Bij AS Roma is Diego Perotti de enige die kampt met een blessure. Hij heeft last van zijn dijbeen en het is onbekend wanneer hij terugkeert. Aan de zijde van Lazio is Jordan Lukaku al een tijdje geblesseerd. Hij komt zaterdag niet in actie.

Historie Romeinse derby

Roma gaat er vaker vandoor met de winst tijdens deze derby. Vorig seizoen eindigde Roma – Lazio in 2-1. Later in het jaar stond na 90 minuten spelen de brilstand op het bord. In het seizoen 2016/17 won Lazio nog wel uit bij Roma met 1-3. De vier onderlinge duels daarvoor in de Serie A werden allemaal gewonnen door Roma.

AS Roma – Lazio Roma tip

In onderlinge wedstrijden is het vaker Roma dat er vandoor gaat met de winst dan Lazio. Maar momenteel staat Lazio een stuk hoger op de ranglijst dan Roma. De tip bij AS Roma – Lazio Roma is dubbele kans X of Lazio. Deze voorspelling heeft een quote van 1.49 bij Toto.

AS Roma – Lazio Roma Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst AS Roma: 2.35
Gelijkspel: 3.55
Winst Lazio Roma: 2.85