18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AS Roma – AC Milan voorspelling – wedden, quotes en tip 27 oktober 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: AS Roma – AC Milan, Serie A
Aanvang: zondag 27 oktober 2019, 18.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.62

Twee topclubs die op lagere plekken staan ontmoeten elkaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel AS Roma – AC Milan.

Teleurstelling

Al sinds lange tijd is Juventus dé te kloppen ploeg in de Italiaanse Serie A. In de schaduw van de Turijnse club worden vaak Napoli, Internazionale en AC Milan gerekend. Kijken we echter naar de eindklasseringen, dan moeten we concluderen dat AS Roma echt een van de topclubs van Italië is. In de laatste vijf seizoenen eindigden de Romeinen driemaal op de tweede plaats en tweemaal op plek drie.

Dit seizoen is tot nu toe nog een teleurstelling. Een paar weken terug verloor Roma met 0-2 van Atalanta Bergamo en de laatste twee competitieduels eindigden gelijk: 1-1 tegen Cagliari en 0-0 tegen Sampdoria. Hierdoor is Roma afgegleden naar de zesde plaats. Met een overwinning kan de club zomaar terugkeren bij de bovenste vier. Tip: wedden op de voorspelling dat Roma wint geeft een quote van 2.14.

Deceptie

Waar AS Roma een teleurstellende fase doormaakt, is het complete seizoen van AC Milan voorlopig een grote deceptie. De Milanese club gaat voor plaatsing voor de Champions League, maar voorlopig levert de twaalfde plaats die AC Milan bezet een achterstand van zes punten op de Europese plekken op. Het verschil met de degradatieplekken is kleiner, maar vier punten. Dit alles kostte coach Marco Giampaolo al zijn baan en Stefano Pioli werd aangesteld als vervanger.

AC Milan verloor pas achtereenvolgens van Internazionale (0-2), Torino (2-1) en Fiorentina (1-3), waarna de club zich enigszins herstelde met een 1-2-zege op Genoa en een 2-2 tegen Lecce. Het meest opvallende in deze reeks is dat AC Milan vijf keer in de laatste zes wedstrijden een rode kaart kreeg. In de laatste vier duels scoorden beide teams. Het kan een tip zijn te wedden op deze voorspelling, tegen een quote van 1.62.

Onderlinge resultaten

Het recente verleden van AS Roma – AC Milan levert een verdeeld beeld op. Drie keer won Roma, twee keer Milan. De laatste ontmoeting, in februari van dit jaar, eindigde in 1-1.

Teamnieuws

Er is een waslijst aan geblesseerden bij AS Roma. Davide Zappacosta, Bryan Cristante, Lorenzo Pellegrini, Amadou Diawara, Henrikh Mkhitaryan en Nikola Kalinic zijn er allemaal niet bij. Justin Kluivert is geschorst.

Tegenstander AC Milan mist twee spelers. Mattia Caldara en Giacomo Bonaventura staan door blessures langs de kant. Davide Calabria is teruggekeerd en kan Andrea Conti vervangen als rechtsback.

AS Roma – AC Milan tip

Bij deze AS Roma – AC Milan kunnen beide teams de punten goed gebruiken. De quoteringen geven al aan dat de teams aan elkaar gewaagd zijn maar je mag in elk geval goals verwachten. Tip: wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.62 bij Toto.

AS Roma – AC Milan Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst AS Roma: 2.14
Gelijkspel: 3.40
Winst AC Milan: 3.15