18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Arsenal – Wolverhampton Wanderers voorspelling – wedden, quotes en tip 2 november 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Arsenal – Wolverhampton Wanderers, Premier League
Aanvang: zaterdag 2 november 2019, 16.00 uur
Beste wedtip: Wolverhampton Wanderers wint of speelt gelijk
Bookmaker: Toto
Quote: 1.88

De nummers vijf en twaalf van de Premier League ontmoeten elkaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Arsenal – Wolverhampton Wanderers.

Kritiek

De kritiek op coach Unai Emery neemt toe bij Arsenal. Vorige week kwam dit tot een ultiem moment, toen de Londense club tegen stadsgenoot Crystal Palace een 2-0-voorsprong verspeelde en met 2-2 gelijkspeelde. Aanvoerder Granit Xhaka kreeg het na zijn wissel aan de stok met de supporters en de Zwitser hoeft zich van veel fans niet meer te laten zien in een Arsenal-shirt. Ook centraal achterin staat het niet stabiel bij Arsenal.

David Luiz en Sokratis Papastathopoulos vormen een matig duo dit seizoen en grossieren in fouten tot nu toe. Ondanks alle tegenslagen staat Arsenal nog wel vijfde in de nationale competitie. Tegen Liverpool speelde Arsenal in de League Cup een spectaculaire wedstrijd (5-5), maar verloor het uiteindelijk toch na strafschoppen. Tip: de Londenaren scoorden minimaal twee keer in dertien van de laatste vijftien thuisduels. Wedden op de voorspelling ‘Arsenal scoort 3+ keer’ geeft een quote van 3.15.

Teleurstelling

Bij Arsenal is men nog lang niet tevreden over de vorm en het huidige seizoen, maar dat kan van Wolverhampton Wanderers ook niet gezegd worden. Vorig jaar bleek promovendus Wolves een van de grote verrassingen en dit jaar moest het nog beter. Samen met Everton en Leicester City was het de bedoeling om de aanval te openen op de traditionele top zes van de Premier League. Voorlopig is het huidige seizoen nog geen topjaar, maar meer een teleurstelling.

De twaalfde plaats na tien wedstrijden zorgt voor weinig vrolijke gezichten. Zes keer speelde Wolverhampton gelijk en slechts twee duels leverden een overwinning op. Er is maar één team dat minder dan twee keer won, namelijk hekkensluiter Watford. De laatste twee wedstrijden, tegen Southampton en Newcastle United, eindigden in 1-1. Je kunt dit als tip gebruiken en wedden dat het opnieuw gelijk wordt. Deze voorspelling heeft een quote van 3.75.

Onderlinge resultaten

Recente ontmoetingen tussen Arsenal en Wolverhampton Wanderers laten een voordeel voor de Londenaren zien. Van de laatste zes wedstrijden won Arsenal er drie en speelde het er twee gelijk. De laatste ontmoeting was in april van dit jaar en Wolves won destijds voor eigen publiek met 3-1.

Teamnieuws

In het doordeweekse bekertreffen speelde Mesut Özil een goede wedstrijd, maar de kans is alsnog groot dat hij nu niet mag starten. Ook het meespelen van Sead Kolasinac is onzeker. Aanvoerder Granit Xhaka zal nog even af mogen koelen buiten de selectie, terwijl Ainsley Maitland-Niles, Reiss Nelson en Joe Willock niet mee zullen spelen.

Bij tegenstander Wolverhampton Wanderers moet men het stellen zonder Willy Boly, waar de kans op meespelen van Morgan Gibbs-White nog een grote onzekerheid is. Ryan Bennett keerde terug van zijn blessure en kan weer in de basis komen, waardoor Matt Doherty naar de rechterkant van de defensie kan verhuizen.

Arsenal – Wolverhampton Wanderers tip

Beide ploegen zijn bij deze Arsenal – Wolverhampton Wanderers niet in grootse vorm, maar de problemen bij Arsenal lijken groter. Tip: wedden op ‘Wolverhampton Wanderers wint of speelt gelijk’ met een quote van 1.88 bij Toto.

Arsenal – Wolverhampton Wanderers Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Arsenal: 1.72
Gelijkspel: 3.75
Winst Wolverhampton Wanderers: 4.35