18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Arsenal – West Ham United voorspelling – wedden, quotes en tip 19 september 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Arsenal – West Ham United, Premier League
Aanvang: Zaterdag 19 september 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Arsenal, handicap -1
Bookmaker: Toto
Quote: 2.32

Arsenal staat na de eerste speelronde van de Premier League bovenaan en deze week mag het proberen om de nummer één positie te behouden tegen West Ham United. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Arsenal – West Ham United.

Gewenste start

The Gunners begonnen dit seizoen met een wedstrijd bij het gepromoveerde Fulham. Vroeg in het seizoen tegen een promovendus spelen pakt soms verkeerd uit, omdat zo’n team gelijk wil laten zien wat het kan. Arsenal had hier weinig problemen mee. Het won met 0-3 en kwam nauwelijks in de problemen. De club zal ook tevreden zijn met het debuut van de getransfereerde Willian, want de Braziliaan speelde sterk. Hij was namelijk bij al de drie goals betrokken. De eerste goal kwam uit een rebound van zijn schot en de andere twee doelpunten ontstonden door een assist van de aanvaller.

Op 29 augustus speelde Arsenal tegen Liverpool om de FA Community Shield. Dit duel gaat tussen de kampioen en de bekerwinnaar van het vorige seizoen. Uiteindelijk wonnen The Gunners deze strijd door met penalty’s te winnen, waardoor de eerste prijs van het seizoen al binnen is. Aan de start zal het dit seizoen dus niet liggen.

Degradatiekandidaat

West Ham United speelde vorig seizoen tegen degradatie en het lijkt erop dat dit seizoen niet veel anders zal zijn. In de eerste wedstrijd ontving de club Newcastle United in eigen huis. Dit is doorgaans ook geen hoogvlieger, dus een kans voor West Ham om punten te pakken. Het liep anders, want de thuisploeg ging met 0-2 ten onder. Door dit tegenvallende resultaat staat de club uit Oost-Londen nu op de achttiende plaats in de Engelse competitie.

Drie dagen later revancheerde West Ham zich enigszins door in de League Cup met 3-0 te winnen van Charlton Athletic. Sébastien Haller was de grote man met twee doelpunten. Felipe Anderson nam de laatste goal voor zijn rekening. De 3-0 was een goede afspiegeling van het spelbeeld, want West Ham oogde een stuk sterker dan Charlton.

Blessures

Het seizoen is nog jong, maar Arsenal heeft al veel last van geblesseerde spelers. Mesut Özil, Mattéo Guendouzi, Pablo Marí en Gabriel Martinelli zijn allemaal al sinds juni geblesseerd en nog altijd niet volledig hersteld. Shkordran Mustafi kampt ook nog steeds met zijn knieblessure. Bij West Ham zijn er juist nog helemaal geen blessures bekend.

Aubameyang tekent tot medio 2023

Er kwam deze week goed nieuws naar buiten voor de Arsenal fans, want hun aanvoerder Pierre-Emerick Aubameyang tekende voor twee jaar bij. De aanvaller is erg belangrijk voor zijn ploeg en won in 2019, samen met Mohamed Salah en Sadio Mané, de Gouden Schoen van de Premier League met 22 doelpunten. Vorig seizoen was Aubameyang weer goed voor 22 goals, waardoor hij dit keer tweede eindigde op de topscorersranglijst.

Laatste ontmoeting

Vorig seizoen had Arsenal het zwaar in eigen huis tegen West Ham. De bezoekers waren zelfs dreigender, maar tot goals kwamen ze niet. Arsenal scoorde daarentegen wel laat in de wedstrijd, waardoor het toch nog een 1-0 zege uit het vuur sleepte. The Gunners zijn dit keer weer de favoriet om het duel te winnen. Een zege van Arsenal heeft namelijk een quote van 1.52, terwijl een overwinning van West Ham een quotering van 5.35 oplevert.

Arsenal – West Ham United tip

Arsenal schoot uit de startblokken met de winst van de Community Shield en de overwinning op Fulham. West Ham ging in de competitie gelijk onderuit tegen een mogelijke concurrent. The Gunners lieten ook al zien dat ze makkelijk scoren, wat ook zaterdag zomaar het geval kan zijn. De tip voor Arsenal – West Ham United is daarom: Winst Arsenal, handicap -1. Deze voorspelling levert een quotering van 2.32 op.

Arsenal – West Ham United Premier League wedden

Quotes bij Toto
Winst Arsenal: 1.52
Gelijkspel: 4.25
Winst West Ham United: 5.35