18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Arsenal – Tottenham Hotspur voorspelling – wedden, quotes en tip 2 december 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Arsenal – Tottenham Hotspur, Premier League wedden
Aanvang: zondag 2 december 2018, 15.05 uur
Beste wedtip: minder dan 0.5 goal in de 1e helft
Bookmaker: Toto
Quote: 3.30

Arsenal en Tottenham Hotspur blaken van het zelfvertrouwen. Beide clubs rijgen de overwinningen aaneen. De North London Derby biedt Arsenal de kans Tottenham te achterhalen in de Premier League. Dit zijn de wedtips en quoteringen bij Arsenal – Tottenham Hotspur.

Nieuwe zakelijkheid

Unai Emery won sinds 2013/14 elk seizoen minimaal één prijs. De Spaanse coach werd deze zomer door Arsenal vastgelegd met als doel de Gunners weer in de top van de Premier League mee te laten draaien. Dat streven leek al snel te sneven na nederlagen tegen Manchester City en Chelsea in speelronde 1 en 2.

De Gunners herpakten zich en hoe! Sinds de competitiewinst op West Ham United op 25 augustus bleef Arsenal ongeslagen in al zijn 18 duels. Het kampioenschap is wellicht een brug te ver, gezien de superioriteit van Manchester City, maar een top 3-plaats behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan Arsenal in de Europa League, FA Cup en League Cup hoge ogen gaan gooien. Op basis van de recente historie is de thuisploeg favoriet in de North London Derby: 4 zeges en 3 gelijke spelen in het voordeel van Arsenal. Voorspellen dat Arsenal wint, is gequoteerd op 2.55.

Het spektakelrijke voetbal onder Arsène Wenger is naar de achtergrond verdrongen. PL-thuisduels van Arsenal zijn zelden doelpuntrijk. In slechts 2 van de 7 wedstrijden werden er meer dan 2.5 goals gescoord. In 8 van de laatste 10 duels tussen Arsenal en Tottenham vielen er minder dan 2.5 goals. Wedden op minder dan 2.5 goals is gequoteerd op 2.40.

Kane op zijn best tegen Arsenal

November was een zeer succesvolle maand voor Tottenham. De Spurs wonnen in de afgelopen maand al hun 5 duels. Dankzij de 1-0 zege op Internazionale van afgelopen woensdag hielden ze hun kans op overwintering in de CL levend. Tottenham staat momenteel 3e in de Premier League met een voorsprong van 3 punten op Arsenal.

Tottenham speelde dit seizoen veruit meer uitwedstrijden (8) dan thuisduels (5) in de Premier League, maar dat deert de ploeg van Mauricio Pochettino niet. Integendeel, Tottenham is de best presterende PL-ploeg als het om uitduels gaat: 7 van de 8 uitwedstrijden werden gewonnen. Voorspellen dat Tottenham ook op het veld van Arsenal wint, heeft een quotering van 2.63.

Harry Kane staat er altijd in duels met Arsenal. In 5 van zijn laatste 6 duels tegen de Gunners scoorde hij. In totaal maakte hij in die 6 wedstrijden 6 goals. Voorspellen dat hij een goal scoort tegen Arsenal is gequoteerd op 1.76. Wedden dat hij de eerste goal maakt van de wedstrijd Arsenal – Tottenham Hotspur is gequoteerd op 3.90. Dat Kane de laatste goal maakt van de wedstrijd is eveneens gequoteerd op 3.90.

Wedden op een 0-0 ruststand bij Arsenal – Tottenham Hotspur

Tottenham won in 6 van zijn laatste 8 Premier League-duels beide helften. Voorspellen dat de Spurs beide helften tegen Arsenal winnen heeft een quotering van 5.20.

Arsenal heeft dit seizoen in zijn PL-duels moeite met het scoren van goals in de 1e helft. De Gunners wisten in 7 van de 13 wedstrijden niet in de 1e helft te scoren. De Spurs bleven in 4 van hun 13 duels droog staan voor rust. Wedden op minder dan 0.5 goal in de 1e helft is gequoteerd op 3.30.

Aangezien in de North London Derby de laatste jaren zelden meer dan 2.5 goals vallen, is de weddenschap ‘beide helften minder dan 1.5 doelpunt’ (gequoteerd op 3.25) er één om rekening mee te houden. In de laatste 3 duels tussen Arsenal en Tottenham won de thuisploeg telkens zonder een tegendoelpunt. Wedden op Arsenal wint zonder tegendoelpunt is gequoteerd op 4.50.

Teamnieuws

Linkervleugelverdediger Nacho Monreal en spits Danny Welbeck ontbreken in de Arsenal-selectie. Monreal kampt met een hamstringblessure, Welbeck met een enkelblessure. Aanvaller Alexandre Lacazette is zo goed als hersteld van zijn liesblessure. Zijn meespelen is echter twijfelachtig. Dat geldt ook voor verdediger Laurent Koscielny.

Tottenham moet het zonder verdediger Davinson Sanchez en aanvaller Moussa Dembélé stellen. Verdediger Kieran Trippier en middenvelders Victor Wanyama en Erik Lamela zijn een vraagteken.

Arsenal – Tottenham Hotspur tip

De voorbije seizoenen zijn duels tussen Arsenal en Tottenham Hotspur zelden rijk aan goals geweest. Minder dan 2.5 goals is eerder regel dan uitzondering. Beide clubs hebben in PL-verband moeite met scoren voor rust. Voor Arsenal geldt dat nog meer dan voor Tottenham. Gezien de belangen, de strijd om de 3e plaats, hoeft ook nu geen doelpuntrijk duel te worden verwacht. Tip bij het wedden op Arsenal – Tottenham Hotspur: minder dan 0.5 goal in de 1e helft (dus een 0-0 ruststand), bij Toto gequoteerd op 3.30.

Arsenal – Tottenham Hotspur Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Arsenal: 2.55
Gelijkspel: 3.60
Winst Tottenham Hotspur: 2.63