18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Arsenal – Stade Rennes voorspelling – wedden, quotes en tip 14 maart 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Arsenal – Stade Rennes, Europa League
Aanvang: donderdag 14 maart 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Stade Rennes to qualify
Bookmaker: Toto
Quote: 1.90

De Franse bezoekers wonnen in eigen huis met 3-1 en de Londense tegenstander heeft wat goed te maken: Arsenal – Stade Rennes. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Teleurstelling

Dit seizoen van Arsenal lijkt uit te monden in een teleurstelling. In de vaderlandse competitie staat Arsenal vierde, nadat de Londenaren afgelopen speelronde Manchester Untied in wisten te halen. De voorsprong op United en Chelsea is alsnog maar respectievelijk twee en drie punten, waardoor het nog enorm spannend gaat worden of Arsenal zich weet te plaatsen voor de Champions League van volgend seizoen. Daarvoor moet de ploeg van Unai Emery minimaal vierde worden.

In de beide bekertoernooien bleken Manchester United (FA Cup, 1-3) en Tottenham Hotspur (League Cup, 0-2) te sterk. Europees gezien overleefde Arsenal een groep met Sporting Lissabon, FK Qarabag en Vorskla Poltava. In de ronde daarna werd het al lastiger, toen Arsenal thuis met 3-0 een nederlaag bij BATE Borisov (1-0) goed moest maken. Van Stade Rennes werd ook verloren: 3-1. Heb je vertrouwen in een Arsenaloverwinning, dan kan het een tip zijn te wedden dat Arsenal doorbekert. Voor deze voorspelling staat een quote van 1.90.

Overtuigend

Stade Rennes beleefde vorig seizoen een goed jaar. Na de vier topploegen wist de club op de vijfde plek te eindigen, waardoor Stade Rennes zich kwalificeerde voor de Europa League. Afgelopen zomer werden Joris Gnagnon en Firmin Mubele verkocht, waar ook Yoann Gourcuff transfervrij vertrok. Damien Da Silva en Jakob Johansson werden transfervrij aangetrokken, waarnaast de club Clément Grenier, Romain Del Castillo en Jordan Siebatcheu kocht. Deze winter kwam daar Souleyman Doumbia bij.

In de Europa League wist Stade Rennes een poule met Dynamo Kiev, FK Astana en FK Jablonec te overleven. Vorige ronde werd overtuigend Real Betis uitgeschakeld. In Frankrijk werd het 3-3, waarna de Fransen met 1-3 wisten te winnen op bezoek in Sevilla. Tip: uiteindelijk vielen in de laatste drie Europese duels van Stade Rennes minimaal 3,5 goals. Je kunt wedden dat dit nu opnieuw gebeurt. Deze voorspelling heeft een quote van 2.15. De quotering voor ‘meer dan 2,5 goals’ is 1.44.

Onderlinge resultaten

Het affiche Arsenal – Stade Rennes stond nog nooit op het programma. De heenwedstrijd van vorige week was de eerste onderlinge ontmoeting ooit. Alex Iwobi opende de score namens Arsenal, maar na een rode kaart van Sokratis Papastathopoulos won Stade Rennes met 3-1. De doelpunten kwamen van Benjamin Bourigeaud, Nacho Monreal (in eigen doel) en Ismaïla Sarr.

Teamnieuws

Na zijn rode kaart uit de heenwedstrijd is Sokratis Papastathopoulos er niet bij voor Arsenal, waar Rob Holding, Héctor Bellerín en Danny Welbeck geblesseerd zijn. Henrikh Mkhitaryan komt terug van een blessure, maar is nog een vraagteken. Alexandre Lacazette keert terug van zijn schorsing.

Hamari Traoré is terug bij Stade Rennes en krijgt waarschijnlijk zijn plek rechts achterin weer terug, wat ten koste gaat van Mehdi Zeffane. James Le Siliki is weer inzetbaar na een blessure, terwijl Romain Danzé, Abdoulaye Diallo, Ludovic Baal en Jordan Siebatcheu dit duel moeten overslaan met blessures.

Arsenal – Stade Rennes tip

Arsenal – Stade Rennes lijkt op de Arsenalwedstrijd van vorige ronde, toen de Londenaren ook een uitnederlaag goed moesten maken. Stade Rennes is echter een geduchte tegenstander, aangezien de Fransen weinig tegengoals krijgen: de laatste vijf wedstrijden maximaal één. Dit kun je voor je voorspelling gebruiken. Tip: wedden op ‘Stade Rennes to qualify’ met een quote van 1.90 bij Toto.

Arsenal – Stade Rennes Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Arsenal: 1.29
Gelijkspel: 5.85
Winst Stade Rennes: 9.75