18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Arsenal – Manchester United voorspelling – wedden, quotes en tip 1 januari 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Arsenal – Manchester United, Premier League
Aanvang: Woensdag 1 januari 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Manchester United, Draw No Bet
Bookmaker: Toto
Quote: 1.81
Het nieuwe kalenderjaar van de Premier League gaat gelijk goed van start met Arsenal – Manchester United. Beide clubs staan lager op de ranglijst dan ze voorafgaand aan dit seizoen hadden gehoopt. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Uit vorm

Arsenal is zoekende dit gehele seizoen en de laatste weken gaat het dan ook slecht met de club uit Londen. Het wist al vijf wedstrijden op rij niet te winnen, want het speelde in die duels drie keer gelijk en het verloor daarnaast twee keer. In het afgelopen weekend ging het de strijd aan met stadsgenoot Chelsea. Arsenal kwam vroeg op voorsprong door een kopbal van Pierre-Emerick Aubameyang, maar dit bleek later niet genoeg voor de overwinning. Chelsea draaide de stand in de laatste tien minuten van de wedstrijd volledig om, met als resultaat een 1-2 overwinning voor The Blues.
Door al deze slechte resultaten is Arsenal weer een aantal plaatsen gezakt op de ranglijst. Het staat nu twaalfde in de Engelse competitie en dit is natuurlijk veel te laag voor een club met zo’n grote naam.

In de race voor Europese tickets

Bij Manchester United kan het vaak ook beter, maar het laat in sommige weken ook zien dat het toch wel erg goed kan voetballen en dan met name Marcus Rashford en Anthony Martial. Zij hebben een groot aandeel in de doelpunten van hun club. Samen scoorden zij tot nu toe negentien doelpunten in dit Premier League-seizoen, Rashford twaalf en Martial zeven. Bij Arsenal moeten ze woensdag deze twee spelers dus vooral in de gaten houden.
In het afgelopen weekend won Manchester United met 0-2 door goals van Rashford en Martial. Door deze overwinning steeg de club naar de vijfde plaats en dit zou betekenen dat de club uit Manchester volgend jaar in de Europa League speelt. Als de ploeg nog één plaats weet te stijgen, dan heeft het recht op een plek in de Champions League. De tweede seizoenshelft wordt dus enorm belangrijk voor United.

Geblesseerde backs

Bij Arsenal is linksback Kieran Tierney aan het begin van deze maand geblesseerd geraakt en hij ligt er nog een aantal maanden uit. Sead Kolašinac, een andere linksback van de club uit Londen, raakte een week later geblesseerd en ook hij is niet inzetbaar. De jongeling Bukayo Saka vulde hierdoor deze positie in tijdens het laatste competitieduel tegen Chelsea.

Geen winnaar

De ploegen troffen elkaar al eerder dit seizoen in de Engelse competitie en die wedstrijd kende uiteindelijk geen winnaar. Manchester United was net wat sterker en kreeg daardoor meer kansen. Het kwam dan ook op voorsprong, maar in de tweede helft trok Arsenal de stand weer gelijk. De wedstrijd eindigde in 1-1 en dit was niet geheel onverdiend. Een gelijkspel in de aanstaande ontmoeting zou een quote van 3.50 betekenen.

Arsenal – Manchester United tip

Ondanks de posities van de clubs blijft dit natuurlijk een topper in Engeland. Manchester staat wel een stuk hoger op de ranglijst en is ook de favoriet voor deze wedstrijd. Toch blijft het een lastige wedstrijd, want Arsenal kun je ook niet zomaar afschrijven. De tip bij deze wedstrijd is daarom: winst Manchester United, Draw No Bet. Zo heb je iets meer zekerheid en pak je toch nog een mooie quote, namelijk 1.81.

Arsenal – Manchester United Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Arsenal: 2.58
Gelijkspel: 3.50
Winst Manchester United: 2.47