18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Arsenal – Leicester City voorspelling – wedden, quotes en tip 7 juli 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Arsenal – Leicester City, Premier League
Aanvang: Dinsdag 7 juli 2020, 21.15 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.40

De laatste weken van de Premier League breken aan en het is nog erg spannend in de race om Europees voetbal. In de aanstaande speelronde spelen twee teams tegen elkaar die nog kans maken om zich te plaatsen voor de Champions League of Europa League. Arsenal – Leicester staat namelijk op het programma en in deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Vier overwinningen op rij

Arsenal kwam slecht uit de tijdelijke stop, want het verloor de eerste twee wedstrijden na de hervatting van de Engelse competitie. Inmiddels is de club weer op de goede weg. The Gunners wonnen namelijk alle vier de laatste wedstrijden. In deze duels werden Southampton, Sheffield United, Norwich City en Wolverhampton aan de kant gezet.

Door al deze zeges staat Arsenal nu op de zevende plek, wat nog twee plaatsen te laag voor een plek in de Europa League. De Gunners hebben zes punten minder dan Manchester United, dat momenteel de vijfde plek bezet. Dit gat moet dus weggewerkt zien te worden. Dit lijkt een moeilijke opgave, want het programma is nog zwaar. In de komende vier speelronden treft Arsenal namelijk Leicester City, Tottenham Hotspur, Liverpool en Manchester City.

Spannende weken

Het zag er lang naar uit dat Leicester City zonder problemen volgend seizoen in de Champions League zou spelen, maar niets is minder waar. De club staat nu nog derde met 58 punten. Hier kan echter snel verandering in komen, want Chelsea staat vierde met 57 punten en Manchester United vijfde met 55 punten. The Foxes moeten dus nog aan de bak om een plek in de Champions League veilig te stellen.

De slechte resultaten van de afgelopen tijd hebben ervoor gezorgd dat Leicester toch enigszins in de problemen komt. De club wist in de eerste vier wedstrijden na de hervatting van de competitie geen enkele keer te winnen. In de laatste speelronde kwam er een einde aan deze slechte reeks. Leicester won namelijk met 3-0 van Crystal Palace.

Topscorers

Dinsdag staat ook de twee meest trefzekere spelers van dit Premier League-seizoen tegenover elkaar. Jamie Vardy is de topscorer van de Premier League met 21 doelpunten, gevolgd door Pierre-Emerick Aubameyang met 19 goals. De spits van Leicester stond alweer een tijdje droog, maar door zijn twee doelpunten in de afgelopen speelronde liep hij weer wat uit ten opzichte van zijn concurrentie.

Laatste ontmoeting

Eerder dit seizoen was er maar één club die recht had op de overwinning en dit was Leicester City. The Foxes waren een stuk sterker, waardoor ze ook een stuk meer kansen kregen dan The Gunners. In de tweede helft liep Leicester uit naar 2-0 en dit was ook de einduitslag. Dit keer levert een overwinning van de Engelse nummer drie een quote van 2.95 op, terwijl een zege van Arsenal een quotering van 2.23 heeft.

Arsenal – Leicester City tip

Op dit moment zit Arsenal in een wat betere flow dan Leicester, maar eerder dit seizoen was Leicester een stuk sterker. Beide ploegen moeten nog aan de bak om volgen seizoen in de Champions League of Europa League te spelen, waardoor ze niet lichtzinnig over deze wedstrijd zullen denken. De tip bij deze wedstrijd is dat het eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling van Arsenal – Leicester heeft een quote van 3.40.

Arsenal – Leicester City Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Arsenal: 2.23
Gelijkspel: 3.40
Winst: 2.95