18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Argentinië – Chili voorspelling – wedden, quotes en tip 6 juli 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Argentinië – Chili, Copa América
Aanvang: Zaterdag 6 juli 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Argentinië
Bookmaker: Toto
Quote: 1.82

Het einde van de Copa América nadert, Argentinië en Chili hebben de finale net niet gehaald. Zij gaan nu uitmaken wie er dit toernooi als derde eindigt. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Argentinië – Chili.

Weer geen prijs

Argentinië heeft al jaren een sterk elftal en komt vaak ver in verschillende toernooien, maar een echte hoofdprijs heeft het al lang niet meer binnengesleept. Ook onder leiding van Lionel Messi lukt dit tot dusver niet en dit zal ook aan hem knagen. Deze Copa zag hij met zijn team opnieuw de droom van zo’n prijs uiteenspatten, dit keer tegen Brazilië. De Brazilianen gingen in het onderlinge duel erg effectief met de kansen om en scoorden twee keer uit drie schoten op doel.
Aan het creëren van kansen ligt het niet aan de kant van Argentinië, want tot nu toe kreeg het bijna elke wedstrijd erg veel kansen. Het land gaat er alleen nog niet zorgvuldig genoeg mee om, waardoor het de duels niet goed naar zich toe kan trekken. Het land is wel de favoriet als het gaat om de derde plaats, want een overwinning van Argentinië tegen Chili heeft een quote van 1.82.

Harde cijfers

Chili is het andere land dat net voor het einde van het toernooi de fout in ging, want in de halve finale ging het hard onderuit tegen Peru. Ondanks dat het veel meer kansen creëerde, meer balbezit had en het spel domineerde, wist het niet te winnen. Na het laatste fluitsignaal stond er een pijnlijke 0-3 nederlaag op het scorebord, waardoor niet Chili, maar Peru de finale behaalde. Dit keer ziet het er weer niet zo goed uit voor de Chilenen, want een overwinning van het land tegen de Argentijnen heeft een quotering van 4.35.
Het scheelde sowieso al niet veel of Chili stond niet eens in de halve finale. In de kwartfinale speelde het namelijk tegen Colombia en dit duel eindigde in een 0-0 gelijkspel – uiteindelijk won Chili door middel van strafschoppen.

Slechte wedstrijd

Toen de landen elkaar voor het laatst troffen, in 2017, mondde dat uit in een slechte wedstrijd waarin weinig gebeurde. Beide teams kwamen nauwelijks tot echte kansen en voor de neutrale kijker was er dus niet erg veel aan. De enige goal in de wedstrijd kwam van de voet van niemand minder dan Lionel Messi. Hij mocht het vanaf elf meter doen en benutte dit buitenkansje dan ook. Dit gebeurde al na zestien minuten en het was ook gelijk het hoogtepunt van de wedstrijd.

Argentinië – Chili tip

De teams hebben allebei een flinke klap te verduren gekregen en we gaan dus zien wie hier het beste mee om is gegaan. Beide landen hebben nog geen hele hoge ogen gegooid op het toernooi, maar op papier heeft Argentinië een sterker elftal. Ook heeft dit land wat langer rust tot de aanstaande wedstrijd en won het de laatste onderlinge ontmoeting. De tip bij Argentinië – Chili is dan ook dat de Argentijnen er met de winst vandoor gaan. Deze voorspelling heeft een quote van 1.82.

Argentinië – Chili Copa América wedden

Quotes bij Toto

Winst Argentinië: 1.82
Gelijkspel: 3.70
Winst Chili: 3.45