18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Apollon Limassol – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 29 augustus 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Apollon Limassol – PSV, Europa League kwalificatie
Aanvang: donderdag 29 augustus 2019, 19.00 uur
Beste wedtip: winst PSV
Bookmaker: Toto
Quote: 2.17

De regerend nummer twee van de Eredivisie is aangewezen op de voorrondes van de Europa League, waarin het afreist naar Noorwegen. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Apollon Limassol – PSV.

Stunt

Apollon Limassol is een club die niet vies is van een stunt hier en daar. In de seizoenen 2013/14, 2014/15, 2017/18 en 2018/19 wist het de groepsfase van de Europa League te halen, telkens door een op papier grotere tegenstander te verslaan. In deze jaren moesten OGC Nice, Lokomotiv Moskou, FC Midtjylland en FC Basel namelijk het onderspit delven tegen de Cyprioten. Nu wil Apollon natuurlijk ook doorbekeren tegen PSV, maar na de 3-0 in Eindhoven lijkt die kans klein.

Kauno Žalgiris werd over twee wedstrijden met 6-0 verslagen, Shamrock Rovers met 4-3 na verlenging en Austria Wien met 5-2. De competitie van Cyprus is vorige week begonnen maar de clubs die Europees spelen (APOEL Nicosia en Apollon Limassol) kregen vrij. Apollon heeft er nu zeven Europese wedstrijden op zitten. In deze zeven duels gebeurde het vier keer dat beide teams tot scoren kwamen. Tip: je kunt wedden dat dit ook tegen PSV zo is. De quote voor deze voorspelling is 1.54.

Verplicht

PSV is het aan haar stand verplicht door te bekeren naar de groepsfase van de Europa League. Dat was al zo na de loting tegen Apollon, maar zeker na de 3-0-thuiszege is er geen ontkomen meer aan. En hoewel het seizoen in mineur begon na de uitschakeling in de Champions League tegen FC Basel, lijkt het nu toch enigszins goed te komen. Tegen FK Haugesund werd na een 0-1-winst in Noorwegen thuis met 0-0 gelijkgespeeld en zoals al gemeld werd met 3-0 gewonnen van Apollon Limassol.

In de Eredivisie was PSV vrij afgelopen weekend maar daarvoor werd al gelijkgespeeld tegen FC Twente (1-1) en gewonnen van ADO Den Haag (3-1) en Heracles Almelo (0-2). Met de twee wedstrijden tegen Haugesund en de laatste duels met Heracles en Apollon heeft PSV nu vier keer de nul weten te houden in de laatste vijf officiële wedstrijden. Dit kun je als tip gebruiken om te wedden op de voorspelling ‘PSV houdt de nul’, met een quote van 3.30.

Onderlinge resultaten

De heenwedstrijd in Eindhoven was de eerste onderlinge ontmoeting voor deze Apollon Limassol – PSV. Door goals van Mohammed Ihattaren, Cody Gakpo en Denzel Dumfries won PSV met 3-0.

Teamnieuws

Apollon Limassol lijkt met een fitte selectie toe te werken naar het duel met PSV.

Mark van Bommel neemt geen risico met lichte blessures en laat Michal Sadílek, Bruma en Steven Bergwijn achter in Eindhoven. Jongelingen Noni Madueke, Justin de Haas en Amar Catic nemen hun plekken over in de selectie.

Apollon Limassol – PSV tip

Apollon Limassol – PSV is een wedstrijd die simpel klinkt voor de Eindhovenaren maar onderschatting ligt op de loer. Het is belangrijk te zien dat Apollon in twaalf van de laatste dertien duels heeft weten te scoren. PSV heeft daarnaast ook niet de sterkste defensie, wat je in de gaten kunt houden voor je voorspelling. Tip: wedden op ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.98.

Apollon Limassol – PSV Europa League kwalificatie wedden

Quotes bij Toto

Winst Apollon Limassol: 3.00
Gelijkspel: 3.55
Winst PSV: 2.17