18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ajax – Dinamo Kiev voorspelling – wedden, tips en quotes 22 augustus 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Ajax – Dinamo Kiev, Champions League
Aanvang: woensdag 22 augustus 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: minder dan 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.76

Ajax speelde in 2014 voor het laatst in het hoofdtoernooi van de Champions League. Dinamo Kiev is het laatste obstakel dat overwonnen moet worden voor deelname aan de poulefase van de CL 2018/2019. Hier volgen de tips, quotes en voorspellingen bij het wedden op Ajax – Dinamo Kiev.

Ongeslagen status voortgezet

In tegenstelling tot het eerste competitieduel tegen Heracles besloot Erik ten Hag geen wijzigingen door te voeren voor het duel met VVV. De elf spelers die midweeks de vloer aanveegden met Standard Luik, waren een paar dagen later van de partij in Venlo.

Ajax behield zijn ongeslagen status in Limburg. Tadic, met zijn derde treffer in zes duels, maakte de enige goal. Ajax hield voor de derde keer dit seizoen de nul. Voorspellen dat Ajax wint zonder een tegendoelpunt, is een wedoptie om rekening mee te houden. Wedden op Ajax wint zonder tegendoelpunt in de wedstrijd Ajax – Dinamo Kiev is gequoteerd op 2.44.

Wedden op minder dan 2.5 goals

Veel variatie in het scoreverloop van competitieduels van Dinamo Kiev dit seizoen is er niet. Afgelopen week zegevierde de recordkampioen van Oekraïne ook in zijn vierde duel in de Oekraïnse Premier League met 1-0. De winst in het nationale Supercup-duel tegen Shakhtar Donetsk kwam eveneens dankzij een 1-0 overwinning tot stand.

De duels in de derde Champions League-voorronde tegen Slavia Praag waren ook niet bepaald een doelpuntenfestijn. In Praag werd het 1-1 en op eigen veld boekte Dinamo Kiev een 2-0 zege. Gelet op de weinige goals in duels van Dinamo Kiev dit seizoen is het heel aannemelijk dat bij Ajax – Dinamo Kiev minder dan 2.5 goals zullen vallen. Wedden op minder dan 2.5 goals bij Ajax – Dinamo Kiev heeft een quotering van 1.76.

Een andere voorspelling die bewaarheid zou kunnen worden, is dat Dinamo Kiev geen goal incasseert in Amsterdam. Wedden op Dinamo Kiev wint zonder tegendoelpunt heeft een quotering van 5.50.

Feiten om op te letten

Ajax bleef in zijn laatste vijf duels in CL-verband ongeslagen. Drie daarvan betroffen een gelijkspel. Dinamo Kiev won geen van zijn laatste zes uitwedstrijden in de Champions League. In tien van de laatste twaalf CL-duels van Ajax werd er door beide teams gescoord.

Dat ‘beide teams scoren’ in het duel Ajax – Dinamo Kiev is derhalve een voor de hand liggende wedoptie. Voorspellen dat beide teams scoren heeft een quotering van 1.86.

Ajax – Dinamo Kiev teamnieuws

Ajax zag David Neres geblesseerd uitvallen op het kunstgras in Venlo. De Braziliaanse vleugelspits ontbreekt waarschijnlijk in het duel met Dinamo Kiev. Kasper Dolberg is nog steeds niet van zijn buikspierblessure hersteld.

Dinamo Kiev moet het stellen zonder het 18-jarige supertalent Vladyslav Supriaga. Collega-spits Vladislav Harness is een groot vraagteken voor het duel in Amsterdam.

Ajax – Dinamo Kiev tip

Gezien de belangen die er op het spel staan, is de voorspelling dat het niet waarschijnlijk is dat er veel goals zullen vallen tijdens Ajax – Dinamo Kiev. Beide clubs hebben in het prille seizoen al meermaals de nul weten te houden. Daarom luidt de tip bij het wedden op Ajax – Dinamo Kiev: minder dan 2.5 goals, bij Toto gequoteerd op 1.76.

Ajax – Dinamo Kiev Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Ajax: 1.61
Gelijkspel: 3.75
Winst Dinamo Kiev: 5.20