18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – Napoli voorspelling – wedden, quotes en tip 26 januari 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: AC Milan -Napoli, Serie A
Aanvang: Zaterdag 26 januari 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: Winst Napoli
Bookmaker: Toto
Quote: 1.96

Zaterdagavond spelen er twee grote clubs uit Italië tegen elkaar. Nummer vier AC Milan ontvangt Napoli, dat op de tweede plek staat. Het verschil in punten tussen deze twee clubs is wel groot, namelijk dertien punten. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op AC Milan – Napoli.

Grote achterstand

Het grote AC Milan is al een aantal jaar geen titelkandidaat meer in de Italiaanse competitie. Het heeft dit jaar ook al weer een grote achterstand op de koploper van de Serie A. Juventus staat namelijk al 22 punten voor op de rood-zwarten. Milan kan de achterstand op de nummer twee deze week wel verkleinen en daarmee zou het de strijd om die positie weer wat spannender maken.
Vooral het maken van doelpunten gaat de club uit Milaan slecht af dit seizoen. De spits, Gonzalo Higuaín, is vertrokken en Krzysztof Piatek komt hem vervangen. Piatek maakte dit seizoen dertien doelpunten, dat zijn er zeven meer dan Higuaín. Met die aankoop wil Milan het doelsaldo een stuk opkrikken. De bookmakers verwachten nog niet gelijk een omslag, want een zege van Milan levert een quote van 3.65 op.
Vorige week speelde Milan uit tegen Genoa, dat veertiende staat in de Italiaanse competitie. De wedstrijd ging gelijk op, maar de club uit Milaan was effectiever. In de 72e minuut maakte Fabio Borini de openingstreffer van het duel. Elf minuten later was het Suso die met zijn goal de wedstrijd op slot gooide.

Duidelijke nummer twee

Napoli is de enige club in Italië die binnen tien punten van Juventus staat. Het staat namelijk negen punten achter de koploper en is daarmee de enige club die enigszins in de buurt blijft van de oude dame. Napoli boekte vorige week een belangrijke overwinning op Lazio. Het versloeg de nummer zes van Italië met 2-1.
Napoli is in goeden doen, want het won zes van de laatste zeven wedstrijden in de Serie A. Het verloor in die reeks alleen van Internazionale door een tegengoal in blessuretijd. De nummer twee van de Serie A is dit seizoen erg stabiel, want het wint van bijna alle kleine tegenstanders. De punten die het verspeelde, gingen vooral verloren in wedstrijden tegen topteams.

Doelpuntrijke ontmoeting

Milan en Napoli speelden erg vroeg in het seizoen al eens tegen elkaar en dat leverde veel doelpunten op. In eigen huis kwam Napoli op een 0-2 achterstand door de enige twee schoten die Milan op goal wist te krijgen. De thuisspelende ploeg herpakte zich vlak na het tweede doelpunt. Napoli creëerde veel meer kansen dan Milan en het draaide de wedstrijd helemaal om. In de 80e minuut schoot Dries Mertens de winnende 3-2 tegen de touwen. Aanstaande zaterdag is Napoli de favoriet, want een overwinning van die club heeft ondanks dat het uit speelt een quote van 1.96.

AC Milan – Napoli tip

Het verschil in punten tussen deze twee teams is aanzienlijk in de Italiaanse competitie. Napoli verkeerd in een betere vorm en liet vorige week zien dat het ook van sterke tegenstanders kan winnen. Milan heeft een nieuwe spits en het is afwachten of hij gelijk goed past in het spel van die club. De tip bij deze wedstrijd is dat Napoli wint. Deze voorspelling van AC Milan – Napoli heeft een quote van 1.96.

AC Milan – Napoli Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst AC Milan: 3.65
Gelijkspel: 3.40
Winst Napoli: 1.96