18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – AS Roma voorspelling – wedden, quotes en tip 26 oktober 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: AC Milan – AS Roma, Serie A
Aanvang: Maandag 26 oktober 2020, 20.45 uur
Beste wedtip: Winst AC Milan
Bookmaker: Toto
Quote: 2.03

Koploper AC Milan ontvangt maandag AS Roma voor een wedstrijd in de Serie A. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op AC Milan – AS Roma.

Foutloos aan kop

AC Milan is erg sterk begonnen aan het nieuwe seizoen van de serie A. De club won alle vier de wedstrijden tot nu toe, wat genoeg is om aan de leiding te gaan. De defensie van Milan staat erg goed. In de eerste vier wedstrijden incasseerde het slechts één tegendoelpunt. In aanvallend opzicht valt vooral Zlatan Ibrahimović op, want de Zweed scoorde al vier keer terwijl hij pas twee keer meedeed.

Het programma van AC Milan was nog niet heel zwaar tot aan vorige week. De eerste test kwam vorige zaterdag, want toen speelde de club de derby tegen Internazionale. AC Milan kwam die test goed door. Het won met 1-2 door twee goals van Ibrahimović. Deze week deed Milan ook goede zaken in de Europa League door met 1-3 van Celtic te winnen.

Op de goede weg

Bij Roma startte het seizoen wat minder met een gelijkspel bij Cagliari en een nederlaag tegen Hellas Verona. Toch is de club nu op de goede weg, want het is al vier wedstrijden op rij ongeslagen. Het begon bij een knap gelijkspel tegen Juventus waarna overwinningen op Udinese en Benevento volgden. Roma was net als Milan ook deze week succesvol in de Europa League, want het won met 1-2 bij Young Boys.

De resultaten van Roma zorgden ervoor dat de club nu op de negende plek staat in de Serie A. Het moet daarom nog een aantal plekken stijgen om ook volgend seizoen in de Europa League of zelfs Champions League te spelen. Het seizoen is nog jong dus alles is nog mogelijk.

Afwezigen

AC Milan mist Ante Rebić en Hakan Çalhanoğlu al een paar wedstrijden. De aanvaller heeft een blessure aan zijn elleboog en de middenvelder kampt met een enkelblessure. Matteo Gabbia was er de laatste wedstrijden ook niet bij, want hij was besmet met het coronavirus. Hij zal hoogstwaarschijnlijk ook niet meedoen maandag.

Bij Roma waren er twee afwezigen vanwege het coronavirus, namelijk Amadou Diawara en Riccardo Calafiori. Daarnaast mistte de club ook nog Nicolò Zaniolo, Javier Pastore en Chris Smalling. Zij zijn allemaal geblesseerd en niet fit genoeg om te spelen.

Vorig seizoen

Toen de teams elkaar vorig seizoen tegenkwamen in Milaan, was de thuisploeg een stuk sterker. De club zette dit ook om in doelpunten, maar dit duurde wel even. Rebić maakte de openingstreffer in de 76e minuut en Çalhanoğlu bepaalde de eindstand op 2-0 in de 89e minuut door een benutte penalty. Dit keer is de thuisclub weer de favoriet. Een zege van Milan heeft namelijk een quote van 2.03 en een overwinning van Roma 3.25.

AC Milan – AS Roma tip

Milan doet het erg goed en liet in de laatste twee wedstrijden zien dat het ook van moeilijke tegenstanders kan winnen. Vorig seizoen was de thuisploeg ook een stuk sterker dan Roma. De tip voor AC Milan – AS Roma is daarom dat Milan wint en deze voorspelling heeft een quote van 2.03.

AC Milan – AS Roma Serie A wedden

Quotes bij Toto
Winst AC Milan: 2.03
Gelijkspel: 3.60
Winst AS Roma: 3.25