18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Aarhus GF – Randers FC voorspelling – wedden, quotes en tip 28 mei 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Aarhus GF – Randers FC, Superligaen
Aanvang: donderdag 28 mei 2020, 19.00 uur
Beste wedtip: Aarhus GF wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.24

In navolging van de Duitse Bundesliga besluit ook Denemarken weer te beginnen met de Superligaen. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Aarhus GF – Randers FC.

Afstand

The best of the rest: zo kun je dit seizoen van Aarhus GF wel omschrijven. Met dit inhaalduel tegen Randers nog tegoed staat het team op een derde plek, tien punten achter op FC Kopenhagen en liefst tweeëntwintig op FC Midtjylland. Met een punt voorsprong op nummer vier Bröndby IF is dit het perfecte moment om afstand te nemen. Zo zou Aarhus steeds dichterbij plaatsing voor de kampioensronde komen. Een derde plek zou de beste prestatie zijn sinds het seizoen 1996/97 (ook derde).

Het is wel duidelijk waar de goede klassering van Aarhus aan te danken is. Aanvallend is het niet eens zo heel overtuigend, met de minste doelpunten van de gehele topzes. Maar op koploper Midtjylland na heeft Aarhus de minste tegengoals gekregen (25 in 23 duels). Tip: Aarhus hield al acht keer de nul in de competitie. Je kunt wedden dat deze prestatie opnieuw gaat lukken. Deze voorspelling krijgt van Toto een quote van 2.65.

Eindsprint

Het wordt do or die voor de spelers van Randers FC. Momenteel bevindt de club zich op de zevende plaats, drie punten achter nummer zes Aalborg BK. Deze wedstrijd tegen Aarhus is wel een inhaalduel, waarmee Randers op gelijke hoogte kan komen met Aalborg. Dat moet ook wel, aangezien alleen de bovenste zes clubs zich kwalificeren voor de kampioenspoule van de Superligaen. Die geeft mogelijk kans op Europees voetbal. Anders speelt het de degradatiepoule.

Na dit inhaalduel volgen nog twee uitgestelde reguliere speelrondes. Deze drie wedstrijden betekenen dat Randers een belangrijke eindsprint moet nemen om het seizoen tot een succes te brengen. Hierna speelt Randers nog tegen laagvlieger Hobro IK en nummer twee FC Kopenhagen. Het is dus alle hens aan dek. Denk je dat Randers het gaat halen? Dan is het een tip om te wedden op winst. De voorspelling ‘Randers FC wint’ krijgt een quote van 3.10.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden van deze clubs, dan zien we dat de uitploeg in het voordeel is, met drie zeges en drie gelijke spelen uit de laatste zes duels. Het doelsaldo in deze wedstrijden is 3-8. De laatste Aarhus GF – Randers FC eindigde in 1-1.

Teamnieuws

Thuisploeg Aarhus GF moet twee vaste waarden missen. Centrale verdediger Niklas Backman en rechtsback Alexander Munksgaard zitten allebei een schorsing van een wedstrijd uit. Verder is het nog onduidelijk of verdediger Frederik Tingager en aanvaller Mustapha Bundu tijdig hersteld zijn.

Tegenstander Randers FC lijkt met een fitte en speelgerechtigde selectie te hebben toegewerkt naar dit duel.

Aarhus GF – Randers FC tip

Aarhus GF – Randers FC: gezien de stand lijkt het logisch dat de thuisploeg gaat winnen. Aarhus is aan een veel sterker seizoen bezig dan tegenstander Randers. De grote vraag zal zijn hoe beide teams uit de voetbalvrije periode zijn gekomen. Tip: wedden op de voorspelling ‘Aarhus GF wint’ met een quote van 2.24 bij Toto.

Aarhus GF – Randers FC Superligaen wedden

Quotes bij Toto

Winst Aarhus GF: 2.24
Gelijkspel: 3.20
Winst Randers FC: 3.10