Logo van online wedden bij bookmakers .nl

Mybet


Wat maakt de online bookmaker Mybet zo populair?

   

mybet
MyBet werd in 2003 opgericht en het hoofdkantoor is gevestigd in Malta. MyBet is een volledig geaccepteerde en gerespecteerde bookmaker. Het is een 100% dochteronderneming van het Duitse mybet Holding SE. PEI Ltd. Verder maakt MyBet deel uit van het beursgenoteerde Fluxx AG.


Aanbod weddenschappen
Ook bij a Mybet is er voor iedereen wel een interessante weddenschap te vinden. Sporten die onder meer centraal staan zijn: voetbal, basketbal tennis, American football, cricket en nog veel meer. Er kunnen onder meer enkelvoudige, meervoudige en systeem weddenschappen worden afgesloten. Ondanks dit alles, zeker in vergelijking met de gerenommeerde bookmakers, blijft het aanbod wat betreft sportweddenschappen enigszins achter.
Beoordeling: 7 (uit 10)

Klantenservice / support
Helaas is Nederlandse customer support bij MyBet momenteel (nog) niet mogelijk. Echter is deze wel 7 dagen per week in het Engels beschikbaar. Vragen worden over het algemeen zeer snel en vriendelijk beantwoord. De klantenservice is dagelijks bereikbaar tussen 10 en 22 uur. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om contact op te nemen via live-chat.

Contact met de klantenservice via:
Live-chat!
E-mail: support@mybet.com
Telefoon: 00356/213 82 889 (Engels gesproken)
Fax: 0044/845 345 6182
Beoordeling: 8 (uit 10)
 


MyBet in Nederland en België
Er bestaat momenteel nog geen Nederlandse versie van de website. Het is wel gewoon mogelijk om als Nederlander of Belg gebruik te maken van de diensten van MyBet. Verder probeert MyBet zich te profileren op de Nederlandse markt door onder meer de betaalmogelijkheid iDeal aan te bieden.


Ontwerp van de website, veiligheid, varia
Het ontwerp en design van de website van MyBet zijn enigszins ouderwets. Verder is de navigatie aan de linkerkant van de website redelijk ingewikkeld. Het is makkelijker om alle topweddenschappen terug te vinden door middel van de "Top Bets" navigatie in het midden van de website. Uiteraard is staat bij MyBet net zoals bij alle andere grote bookmakers veiligheid voorop.
Beoordeling: 8 (uit 10)Stortingsmogelijkheden / uitbetaling
Bij MyBet staan de volgende betalingsmogelijkheden ter beschikking: credit card (Visa, MasterCard), bankoverschrijving, Skrill (Moneybookers), PayPal, Giropay, Neteller, Paysafecard en onmiddellijke overdracht. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij stortingen. De minimale storting is 10 €.

Uitbetalingen gaan via bankoverschrijving, Skrill (Moneybookers) en Neteller. Per maand kunnen 2 uitbetalingen gratis worden gedaan. Voor elke volgende uitbetaling wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht (€ 1).


Live wedden / live streams / livescore
Het live wedden onderdeel was lange tijd het het zwakste punt van MyBet. Echter hebben er recentelijk enkele veranderingen plaatsgevonden waardoor MyBet het live wedden sterk verbeterd heeft. Momenteel is het live weddenschap aanbod direct terug te vinden op de homepage van MyBet. MyBet biedt onder meer live weddenschappen aan op de meeste sportevenementen van de bekendste sporten zoals voetbal, tennis, basketbal en volleybal. Op de topdagen kan er wel op 100 tot 120 live weddenschappen tegelijkertijd gewed worden. Ondanks de verbeteringen op het gebied van live wedden ontbreken wel nog livestreams. Wel is er een live score aanwezig.
Beoordeling: 8 (uit 10)
 


Quotes
In tegenstelling tot het live wedden aanbod, scoort MyBet wel zeer goed op het gebied van quotes. De quotes die worden aangeboden bij MyBet zijn zeer hoog in vergelijking met andere bookmakers. Zeker voor de liefhebbers van de Bundesliga worden zeer aantrekkelijke quotes aangeboden.
Beoordeling: 8 (uit 10)
 


Sportweddenschappen bonus bij MyBet
Nieuwe klanten krijgen bij MyBet een bonus uitgekeerd van maximaal € 50. Deze kan worden verkregen door een storting bij MyBet te plaatsen. Voor iedere euro die u stort krijgt u 25% gratis. Dat wil dus zeggen, indien u de maximale bonus van € 50 wilt krijgen dient u een eerste storting van € 200 te plaatsen.
Beoordeling: 9 (uit 10)Totale beoordeling van MyBet
MyBet MyBet is een gerenommeerde Duitse online bookmaker die het vooral moet hebben van haar aantrekkelijke quotes, bonus en prima klantenservice. Het aanbod aan weddenschappen kan echter zeker nog verbetering gebruiken.
Totale beoordeling: 8 (uit 10)
 
(online-wedden-bookmakers.nl)

Laatste aanpassingen:   1 August 2019
De beste bookmakers online
Logo van kroon Kroon € 75 bonus www.kroon.com
Logo van betsson Betsson € 25 bonus www.betsson.com
Logo van Interwetten interwetten € 100 bonus www.interwetten.com


Betsson
5 sterren beoordeling
super
4.60 / 5
Betsson is een uitstekende bookmaker, voor ons tegenwoordig de beste online bookmaker van Nederland. Betsson biedt een uitstekende klantenservice (o.a. live chat), goede quotes, live wedden en een fantastisch aanbod van weddenschappen.
MYBET
Online bookmaker Mybet
BONUS
Online bookmaker Kroon Kroon
€ 75
Online bookmaker Betsson Betsson
€ 25
Online bookmaker Interwetten Interwetten
€ 100
Bonus van bookmakers
online-wedden-bookmakers.nl beoordeelt en vergelijkt doorlopend alle grote online bookmakers in Nederland.
Bookmakers | Wedden sites | Sportweddenschappen | Voetball wedden | Live wedden | Online wedden | Online bookmakers
Speel bewust 18+